Bülent Ersoy Canlı Yayında Bayıldı - Video

Bülent Ersoy Show'un son bölümünde korku dolu anlar yaşandı. Sanatçı Bülent Ersoy, canlı sunduğu program sırasında baygınlık geçirdi.

Bülent Ersoy Canlı Yayında Bayıldı - Video
Show TV ekranlarında yayınlanan Bülent Ersoy Show'un bu hafta yayınlanan son bölümünde korku dolu anlar yaşandı. Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, canlı sunduğu program sırasında baygınlık geçirdi.

Sanatçı Bülent Ersoy, Show tv televizyon kanalında canlı olarak yayınlanan 'Bülent Ersoy Show' adlı programda bayılarak yere düştü.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Bülent Ersoy'un tansiyonunun düştüğü belirtildi.Bir süre sonrada programına kaldığı yerden devam etti.

Bülent Ersoy Show'da Bu Hafta

Müzik dolu bir şov programı olan Bülent Ersoy Show Pazar geceleri canlı yayınla Show TV ekranlarında hayat buluyor. İzleyenler ekran başında Pazar gecesi türkü dolu bir geceyle müzik ziyafeti yaşattı.

Bu hafta Bülent Ersoy Show ' un çok özel konukları; türküleri ile gönüllerde taht kuran İzzet Altınmeşe, yürekleri titreten yorumuyla Belkıs Akkale, etkileyici sesi ile Bedri Ayseli, eşşiz besteleri ile Nuray Hafiftaş, unutulmaz yorumları ile Selahattin Alpay, Karadeniz türkülerinin sevilen ismi Süreyya Davulcuoğlu...