Levent Gök, Melih Gökçek'in Geldiğini Duyunca Koşar Adım Kaçtı

CHP'li milletvekili Levent Gök, Melih Gökçek'in geldiğini duyunca koşar adım kaçtı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Samanyolu Haber ekranlarında uğradığı yumurtalı saldırıyı anlattı.

Levent Gök, Melih Gökçek'in Geldiğini Duyunca Koşar Adım Kaçtı
Olayın organize bir iş olduğunu söyleyen Gökçek, CHP'li vekil Levent Gök'ün yumurtalı saldırı yapan kişilerin hamisi olduğunu söyledi. Saldırı sonrası Levent Gök'ün kendisinin de bulunduğu mağazaya geldiğini söyleyen Gökçek, Levent Gök'ün 'korumaları eylemcileri dövdü ' iddiasını da yalanladı.

ŞEKER LEVENT NE OLACAK?

Korumalarının şiddet kullanmadığını söyleyen Gökçek 'Saldırıyı yapmak suç değil, saldırganı yakalamak suç. İşte Levent mantığı bu. Şeker Levent ne olacak? Kendisi şeker olduğunu söyledi 'Melih'e zehir gibi gelirim' ifadelerini kullandığı için söylüyorum. ' dedi.

MERDİVENLERİ İKİŞER İKİŞER ATLADI

Levent Gök'ün saldırı sonrası mağazaya geldiğini söyleyen Gökçek 'Televizyonda diyor ki 'Ben kurtardım Gökçek'i ' diyor. Külliyen yalan söylüyor. Onun bir kaçışı var, inanamazsınız. Merdivenleri ikişer ikişer atlayıp gidiyor. Başına bir şey gelir diye kendisi ikişer ikişer merdivenleri çıkarak kaçtı. Korkarak kaçtı. Eğer o merdivenleri ikişer ikişer çıkmadıysa ben yarın belediye başkanlığından istifa ederim. 'ifadelerini kullandı.

GÖKÇEK'İN GELDİĞİNİ DUYUNCA KAÇTI

Levent Gök'ün kaçış nedenini de açıklamak zorunda kalan Gökçek 'İçeride demişler ki 'Melih çıkıyor' demişler. Melih çıkıyor deyince bu tık tık tık doğru ikişer adım, ikişer adım kaçmış. ' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE