Cansu Taşkın canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

24. Best Model Türkiye yarışmasının finalisti Cansu Taşkın, Tuğba Melis Türk'ün elemelere katılmadan birinci olduğunu iddia etti. Kendisine haksızlık yapıldığını söyleyen Taşkın, psikolojisinin bozulduğunu anlatırken canlı yayında hüngür hüngür ağladı.

Cansu Taşkın canlı yayında gözyaşlarına boğuldu
24. Best Model Türkiye yarışmasının finalisti Cansu Taşkın, Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Yarışmanın birincisi Tuğba Melis Türk hakkında çıkan "pornocu" iddiasının ardından bir şok iddia da Taşkın'dan geldi. Taşkın, Türk'ün elemelere katılmadan birinci olduğunu ileri sürdü. Kendisine haksızlık yapıldığını söyleyen Taşkın, psikolojisinin bozulduğunu anlatırken canlı yayında göz yaşlarına hakim olamadı.

Best Model finalisti Cansu Taşkın, "Biz iki elemeden geçtik yarı final elemesi, final elemesi. Yarı final elemesinde Tuğba Melis Türk yoktu. Final elemelerinde de yoktu. Yalnız o akşam jüride orada bizi seyrediyordu. Daha sonra yarışmanın 13 Kasım’da olduğu açıklandı. Ve 13 Kasım’da Tuğba direk havadan kondu, birinci oldu" diye konuştu.

"YARIŞMA BAŞLAMADAN BANA İLK ÜÇÜN MESAJI GELDİ"

Yarışmadayken annesinin de kendisine seyretmeye geldiğini belirten Taşkın, "Anneme kızınıza söyleyin yarışmadan çekilsin demişler. Yarışma başlamadan önce bana Talip Demir’den ilk üçün mesajı geldi. O an yarışmada olduğum için mesajı göremedim. Daha sonra yarışma bittikten sonra aileler birbirlerine girdi, Tuğba Melis Türk nasıl birinci olur diye" ifadelerini kullandı.

Modellik ve oyunculuk yaptığını belirten Taşkın, "Kendimi vererek bu yarışmaya hazırlandım ve internette halk oylaması yapıldı birinci geldim. Bu sonuç benim psikolojimi bozdu. Hala kendime gelemedim. Bana haksızlık yapıldı. Bundan sonra Türkiye’de hiçbir yarışmaya katılmama kararı aldım. Çünkü yarışmalara güvenim kalmadı" şeklinde konuşurken genç kız gözyaşlarına boğuldu. BEYAZ GAZETE

Cansu Taşkın canlı yayında gözyaşlarına boğuldu