Özge Özpirinçci Biyografisi

Özge Özpirinçci Kimdir?

İlkokul ve ortaokulu İstanbulda okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletlerinde okudu.

Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu.Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.

Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynamıştır.

Şirin yüzü ve sempatik oyunculuğu ile iyi iş çıkaran genç oyuncu Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada'yı canlandırmaktaydı. Bu dizide sadece beş bölüm oynadı.

Show Tv'de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun'da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü.

Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli'nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır.

Ayrıca 2010 'da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından Kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen "Dilruba" karakterini canlandırmaktaydı.

Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer'i canlandırdı.

Şu anda ATV'de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde baş rol olan Asiye karakterini oynamakta ve TRT Okul'da yayınlanan Toplu Hayat programda sunuculuk yapmaktadır.

Özge Özpirinçci Haberleri

Eski sevgililer aynı partide
Özge Özpirinçci, 37'nci yaşını eşi Burak Yamantürk ve aralarında; Kıvanç Tatlıtuğ, Necip Memili, Serkan Keskin ve Umut Evirgen gibi birçok ünlü ismin yer aldığı bir parti ile kutladı. Gecede 3 yıllık ilişkilerini 2018'de sonlandıran Berrak Tüzünataç ...
3 Nisan 2023 Pazartesi
Makyajsız tarzıyla dikkat çekti
Geçtiğimiz kasım ayında anne olma heyecanı yaşayan Özge Özpirinçci önceki gün Sarıyer’de bulunan bir AVM’de görüntülendi. Basın mensuplarının isteği üzerine poz veren Özge Özpirinçci’nin doğal hali beğeni kazandı. ...
19 Mart 2023 Pazar
Özge Özpirinçci imajını değiştirdi
Saçlarını kestiren Özge Özpirinçci'nin imaj değişikliğine binlerce beğeni yağdı....
22 Eylül 2020 Salı
Ebru Gündeş kaşları için servet ödedi!
Alışveriş tutkusuyla bilinen Ebru Gündeş’in kaşları için de servet ödediği ortaya çıktı. Sanatçı, kaş tasarımcısı Belkıs Savsin’i düzenli olarak tekneyle Bebek’ten Kanlıca’daki yalısına getirtip bin dolar ödüyor. ...
30 Temmuz 2020 Perşembe
‘Birlikte büyüyoruz’
Özge Özpirinçci, 36 yaşına giren sevgilisi Burak Yamantürk’ün doğum gününü, Instagram’dan duygusal bir mesajla kutladı....
24 Aralık 2019 Salı
'Şimdi sırası değil'
Özge Özpirinçci, Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi....
19 Aralık 2019 Perşembe
Tüm Özge Özpirinçci haberleri için tıklayın

Özge Özpirinçci Videoları

Tüm Özge Özpirinçci videoları için tıklayın