Burak Hakkı Biyografisi

Burak Hakkı Kimdir?

Semiha Şakir Özel Deneme Lisesi matematik sınıfı (1986-1990) eğitiminden sonra ,İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi ekonometri bölümünü kazandı.Lise Yıllarında aldığı ingilizce eğitimini, ITBA kurslarını bitirerek pekiştirdi. Üniversite yıllarında Nasaş basketbol takımında oynadı , aynı dönem içerisinde Başak Gürsoy mankenlik ajansı ile modellik kariyerine başladı. 1992 de üçüncü olan,1993 de birinci olan,1994 de ise ikinci olan Fakülte takımının basketbol oyuncuydu. 11 Ekim 1995 yılında üniversiteden mezun oldu.
Üniversite mezuniyet notları ile 8 Ocak 1996 da European University Montreux , Villa “Les Bosquets” de Mba programı okumaya hak kazandı. İsvicredeki okuluna devam etmedi ve İstanbul Üniversitesi İktisat fakültesi ekonometri bölümü için Mba sınavlarına girdi ve birincilikle Mba programına hak kazandı. Bu yıllarda modellik mesleğine ağırlık vererek hem Türkiye hem Avrupa da bir çok modellik ajanslarıyla çalışmaya başladı.
1993 Vizonshow u kazanarak “Bayvizon” ünvanı alan ,1994 de “Best model of Turkey” ,1995 de Avusturalya da düzenlenen Enternasyonel “Manhunt” yarışmasında en iyi fotomodel seçilen, 1997 de Tunus da düzenlenen Akdenizin en iyi modeli yarışmasında ikinci olan, Burak Hakkı, binden fazla defile ve cekimlerde yer aldı. 1992 de başlayan mankenlik ve fotomodellik kariyerini 2003 de sona erdirdi.
1993 te bir tanıtım organizasyonunda tanıştığı,1994 best model of Turkey yarışmasında birinciliği paylaştığı Sema Şimşek ile 2001 Haziranında hayatı paylaşmaya karar verdi. 2008 Ocak ayında bir oğulları oldu ve “Rüzgar” ismini verdiler.
2000 yılında Erler Film tarafından yapımcılığı üstlenilen “Zehirli Çiçek” isimli dizi film ile oyunculuk kariyerine başladı. Takip eden yıllarda “Dkao”, “O Kadın”,” Semum” gibi Sinema filmlerinde , “Gurbet Kadını”,”Kırık Ayna”,”Kaybolan Yıllar” , “ Dudaktan Kalbe” , “Maskeli balo “ ve "Kızım Nerede?" gibi dizi filmlerde başrol oynadı.
2009 yılında Eric Morris oyunculuk sisteminin uygulayıcısı “Bova Actors Workshop” dan oyunculuk eğitimi aldı.

Burak Hakkı Haberleri

Burak Hakkı Yunan sevgilisiyle evleniyor
Ünlü oyuncu Burak Hakkı aradığı aşkı buldu....
12 Mayıs 2017 Cuma
Üç Arkadaş 2. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
ATV ekranlarının yeni dizisi Üç Arkadaş 2. Bölümüyle 16 Ekim Perşembe akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Üç Arkadaş 2. Bölüm fragmanı ve özeti......
22 Ekim 2014 Çarşamba
Üç Arkadaş 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
ATVn ekranlarının yeni dizisi Üç Arkadaş 1. Bölümüyle yakında ekranlarda olacak. İşte Üç Arkadaş 1. Bölüm fragmanı ve özeti......
24 Eylül 2014 Çarşamba
Galaya el ele geldiler
Sema Şimşek ortaya çıktı ...
15 Haziran 2014 Pazar
Burak Hakkı'nın eski eşinden bomba itiraf
Eski eşi Burak Hakkı'nın boşanmalarına rağmen kendisini hala sevdiğini açıkladığı manken Sema Şimşek, konu ile ilgili olarak açıklamada bulundu. ...
6 Şubat 2014 Perşembe
Burak Hakkı'dan romantik jest!
Yakışıklı oyuncu Burak Hakkı, Yunanlı sevgilisi DJ Lia Papadakis'le önceki gece felekten bir gece çaldı....
8 Aralık 2013 Pazar
Tüm Burak Hakkı haberleri için tıklayın

Burak Hakkı Videoları

Tüm Burak Hakkı videoları için tıklayın