Aşk-ı Memnu Dizisi Biyografisi

Aşk-ı Memnu Dizisi Hakkında

Aile yadigâri emektarları, çocukların yarı Fransız dadısı ve hamiliğini yaptığı uzak akraba çocuğu Behlül ile İstanbul’un en önemli yalılarından birinde yaşayan Adnan Bey, yine İstanbul’un tanınmış ailelerinden Melih Bey takımından Firdevs Hanım’ın kızı Bihter’le yıllar sonra tekrar karşılaştıktan sonra, unuttuğu duyguları yeniden hatırlamaya, kış ortasında baharı filizlendirmeye başlar.

Firdevs Hanım çok hırslı bir kadındır. Kızlarıyla rekabet halindedir. Kocasının ani ölümü bile onu cemiyet hayatından uzaklaştıramamış, her önemli davetin en dikkat çekici yüzü olmaya devam etmiştir.

Bihter babasının ölümünden sorumlu tuttuğu annesine kin duymakta ve Firdevs Hanım’ın kızı olarak anılmaktan büyük utanç duymaktadır. Yalnızlığın ve hüznün içinde Adnan Bey’le karşılaştığında onun güvenli elini tutar ve yeni hayatına doğru yürümeye başlar.

Öte yandan Firdevs Hanım için de Adnan Bey en cazip eş adayıdır. Onu elde etmeye çalışırken kızı Bihter’le yolları kesişir ve anne kız arasında yıllarca sürecek büyük bir çatışma başlar.

Bihter, Adnan Bey’in köşkünde huzuru, güveni, mutluluğu ararken, tutkuyla tanışır. Behlül ve Bihter birbirlerine doğru sürüklenirler. Yasak aşkları bu ailedeki herkesi ayrı ayrı etkileyecektir. Masumiyet, ihanet bulutlarıyla gölgelenir. Tutku ve aşk sadakati esir alır.

Aşk-ı Memnu Dizisi Haberleri

Nebahat Çehre'den üzen haber!
Aşkı Memnu'da oynadığı Firdevs Yöreoğlu karakteri ile özdeşleştirilen Nebahat Çehre, son projesi için çalışıldığını belirtti. Nebahat Çehre, "Güzel bir şekilde veda etmek istiyorum" dedi. ...
10 Nisan 2023 Pazartesi
Beren Saat ve Selçuk Yöntem yeniden bir arada
Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı, Netflix'in Türkiye'den çıkan ikinci orijinal dizisinin ardından flaş bir proje daha... 2008-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Aşk-ı Memnu'nun başrol oyuncularından Beren Saat ve Selçuk Yöntem, Netflix...
7 Aralık 2018 Cuma
Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i sevgilisiyle Bodrum'da
Bir dönemin en popüler dizilerinden Aşk-ı Memnu'nun Bülent'i artık büyüdü....
11 Temmuz 2017 Salı
Aşk-ı Memnu yine TT oldu
Türk romantik drama dizisi Aşk-ı Memnu, final bölümüyle Twitter'da yine TT oldu....
30 Haziran 2017 Cuma
Yiğit Bulut, Aşk-ı Memnu Ve Behzat Ç Dizilerine Saydırdı
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili eleştirilerine Aşk-ı Memnu ve Behzat Ç örneği ile destek verdi. ...
26 Kasım 2012 Pazartesi
Kurtlar Vadisi Pusu düştü Aşk-ı Memnu yükseldi
Diziler raytinglere doymuyor!...
12 Ocak 2010 Salı
Tüm Aşk-ı Memnu Dizisi haberleri için tıklayın

Aşk-ı Memnu Dizisi Videoları

Tüm Aşk-ı Memnu Dizisi videoları için tıklayın