Bozkır Haberleri (Konya)

Konya Büyükşehir Belediyesinden, Bal Üreticilerine Destek

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Bozkır’a "Bal Dolum, Paketleme ve İşleme Tesisi" kazandırılıyor.

Konya / Bozkır 7 Mayıs 2021 Cuma

Konya Büyükşehir Belediyesi Bal Üreticisinin Yanında

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Bozkır ilçesine bal dolum, paketleme ve işleme tesisi kazandırılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bozkır için büy�

Konya / Bozkır 7 Mayıs 2021 Cuma

Bozkır'da Bal Dolum Ve Paketleme Tesisi İnşaatına Başlandı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bozkır Belediyesi, Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Bozkır Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında yapılacak olan bal dolum ve paketleme tesisi inşaatına baş

Konya / Bozkır 21 Nisan 2021 Çarşamba

Remzi Demirci Anaokulu, Bozkır'da İlk 'TEMA Kurum Gönüllüsü' Anaokulu Oldu

Konya’nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Remzi Demirci Anaokulu, Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı'nın (TEMA) kurum gönüllüsü oldu.

Konya / Bozkır 8 Nisan 2021 Perşembe

BİMDER Kuran Kursu Öğrencileri İçin Sosyal Tesis Yapıyor

Bozkır imam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER) tarafından, Kuran kursu öğrencilerinin faydalanması için sosyal tesis yapımına başlandı.

Konya / Bozkır 7 Nisan 2021 Çarşamba

Bozkır Kaymakamlığı, Artan Kovid-19 Vakalarına Karşı Vatandaşları Uyardı

Bozkır Kaymakamlığı, ilçede son günlerde artan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarına karşı vatandaşlardan tedbirlere uymasını istedi.

Konya / Bozkır 6 Nisan 2021 Salı

Bozkır'da 57. Kütüphane Haftası Dolayısıyla Tören Düzenlendi

Konya'nın Bozkır ilçesinde 57. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli yaş kategorilerinde kitap okuyanlar ödüllendirildi.

Konya / Bozkır 2 Nisan 2021 Cuma

Bozkır'da 8 Bin 500 Fidan Ücretsiz Dağıtıldı

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Gıda Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü Çiftçi Kayıt Sisteminde kayıtlı üreticilere, 8 bin 500 adet ücretsiz fidan dağıttı.

Konya / Bozkır 1 Nisan 2021 Perşembe

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Hadimli Çiftçilere Sertifikalı Ceviz Fidanı Dağıttı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent, Hadim ve Bozkır'da ilçe belediyeleri ve ilçe esnafını ziyaret ederek, Hadim'de çiftçilere sertifikalı ceviz fidanı dağıtım programına katıldı.

Konya / Bozkır 1 Nisan 2021 Perşembe

Konya'nın İlçelerinde 'Yaya Önceliği Kırmızı Çizimizdir' Etkinliği Düzenlendi

İçişleri Bakanlığının "30 Mart'ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz" uygulaması kapsamında Konya'nın ilçelerinde de yaya ve okul geçitlerine kırmızı çizgiler çizildi.

Konya / Bozkır 30 Mart 2021 Salı

Bozkır'dan 'İyilik Konutları Projesi'ne Destek

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeye devam ediyor.

Konya / Bozkır 25 Mart 2021 Perşembe

Bozkır'da Fidan Dağıtıldı

Konya Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Bozkır Orman İşletme Şefliği, 21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede fidan dağıttı.

Konya / Bozkır 23 Mart 2021 Salı

BİMDER'in 'Yetim Gülerse Dünya Güler' Projesi Devam Ediyor

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), başlattığı "Yetim gülerse dünya güler" projesi kapsamında yetim ailelere yardımda bulunuyor.

Konya / Bozkır 17 Mart 2021 Çarşamba

Konya'da Zihinsel Engelli Mustafa Sömek'in Öldürülmesine İlişkin Davaya Devam Ediliyor

Konya'nın Bozkır ilçesinde, zihinsel engelli Mustafa Sömek'i başını keserek öldürdüğü öne sürülen tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.

Konya / Bozkır 16 Mart 2021 Salı

Konyalı Çiftçi, Arkadaşlarının Olumsuz Görüşlerine Rağmen Sera Kurdu

İşsiz kaldıktan sonra devletten destek alarak kurduğu serasında ilk ürünlerinin hasadını yapacak olan Hüseyin Dönmez, arkadaşlarının olumsuz yorumlarına rağmen başarılı olmanın mutluluğunu yaşıyor Dönmez: 'Serayı ilk kurduğ

Konya / Bozkır 27 Şubat 2021 Cumartesi
 1  2  ...  32  33