Seferihisar Haberleri (İzmir)

Sokak Hayvanlarına 'Mutlu Yuva' Sıcaklığı

Türkiye'nin ilk "sakin şehri" Seferihisar'da kurulan "sokak hayvanları yuvası", sakinlerinin özgürce yaşayabilmesine ve gönüllülerin hayvan bakımına katılabilmesine imkan sağlıyor.

İzmir / Seferihisar 20 Temmuz 2015 Pazartesi

'Sakin Şehir' Turizmde Hızlı Gidiyor

Türkiye'nin ilk "sakin şehri" Seferihisar, turizmde "hızlı" bir sezon geçiriyor. Otellerde, pansiyonlarda boş yer bulunmayan ilçeye, turizm alanında yatırım yapacakların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

İzmir / Seferihisar 17 Temmuz 2015 Cuma

Seferihisar'da Teknede 10 Kaçak Yakalandı

İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı Doğanbey beldesi açıklarında, Yunan adalarına geçmek için tekneyle denize açılan 10 kaçak yakalandı.

İzmir / Seferihisar 10 Temmuz 2015 Cuma

Seferihisar'da Hayvan Yuvası Açıldı

Seferihisar'da sokak hayvanlarının barınması ve tedavisi amacıyla hazırlanan Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası törenle açıldı.

İzmir / Seferihisar 27 Haziran 2015 Cumartesi

İzmir'deki Silahlı Saldırı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde pompalı tüfekle yaralanan kişi yaşamını yitirdi.

İzmir / Seferihisar 10 Haziran 2015 Çarşamba

Seferihisar Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Seferihisar Uluslararası Çocuk Futbol Tunuvası'nın plaj futbolu etabında şampiyon olan takıma kupasını verdi.

İzmir / Seferihisar 28 Mayıs 2015 Perşembe

İzmir'de Alzaymır Hastasının Kaybolması

Seferihisar ilçesinde 3 gündür haber alınamayan 77 yaşındaki alzaymır hastası için AKUT'un desteğiyle başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

İzmir / Seferihisar 23 Mayıs 2015 Cumartesi

İzmir'de Alzaymır Hastası Kayboldu

Seferihisar ilçesinde 3 gün önce evden çıkan ve geri dönmeyen 77 yaşındaki alzaymır hastası için AKUT'un desteğiyle arama kurtarma çalışması başlatıldı.

İzmir / Seferihisar 23 Mayıs 2015 Cumartesi

Seferihisar'da Uluslararası Futbol Turnuvası Düzenlenecek

Seferihisar Belediyesi'nin ev sapipliği yapacağı uluslararası futbol turnuvasında 10-13 yaş arası genç sporcuların karşılaşacağı bildirildi.

İzmir / Seferihisar 20 Mayıs 2015 Çarşamba

Niyazi Gül Dört Nala Filminin İzmir Galası Yapıldı

Sanatçı Ata Demirer'in 15 yıl önce skeçler halinde televizyon ekranlarında sergilediği ilk tiplemelerinden olan ve Veteriner Niyazi Gül'ün maceralarını konu alan "Niyazi Gül Dört Nala" filminin İzmir galası yapıldı.

İzmir / Seferihisar 14 Mayıs 2015 Perşembe

Seferihisar'da Trafik Kazası Açıklaması

Seferihisar ilçesinde belediye otobüsü ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

İzmir / Seferihisar 28 Nisan 2015 Salı

Seferihisar Kültür Merkezi ve Meydan Projesi'nde Sona Doğru

Yapımını İzmir BüyükşŸehir Belediyesi'nin üstlendiğŸi Seferihisar Kültür Merkezi ve Meydan Projesi'nin yaz başŸında tamamlanacağŸı bildirildi.

İzmir / Seferihisar 27 Nisan 2015 Pazartesi

Sığacık Kaleiçi Sokakları'nda Artık Yüzler Gülüyor

İzmir Büyükşehir ve Seferihisar belediyelerinin işbirliğiyle Sığacık Kaleiçi'ndeki 220 evin yenilenmesi, bölgeye turizm alanında hareketlilik kazandırdı. Kaleiçi'nin esnafı da uzun bir aradan sonra yaşanan ekonomik hareketlilikten me

İzmir / Seferihisar 24 Nisan 2015 Cuma

Seferihisar’da Teos Masterlar Futbol Turnuvası Başladı

İzmir Seferihisar ilçesi, dört gün boyunca futbolda ayrı bir heyecan yaşayarak, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen takımların şampiyonluk mücadelesine ev sahipliği yapacak.

İzmir / Seferihisar 24 Nisan 2015 Cuma

İzsu'nun Şebeke Yenileme Çalışmaları

İzmir BüyükşŸehir Belediyesi İZSU Genel MüdürlüğŸü, Urla'nın Gülbahçe, Balıklıova ve ǖzbek mahalleri ile Seferihisar'ın UlamışŸ ve Düzce mahallelerinin içme suyu altyapısını yenileyecek.

İzmir / Seferihisar 15 Nisan 2015 Çarşamba
 1  2  ...  31  32  33