Türkiye Süpermoto Şampiyonası 4. Ayak Yarışı

Türkiye Motosiklet Federasyonu ' nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Süpermoto Şampiyonası 4. Ayak yarışı Uşak ' ta sona erdi.Şampiyonayı Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve eşi, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve eşi, İl Jandarma Komutanı Fuat Kömürcü ve eşi, protokol mensupları ve binlerce vatandaş heyecanla yarışların start almasını izledi.
Yarış Belediye Başkanı Mehmet Ufuk Erden Jandarma Komutanı Ufuk Erden 


31 Ağustos - 1 Eylül tarihlerinde Uşak Belediyesi tarafından motosiklet sporuna kazandırılan Uşak Süpermoto Pisti ' nde, Titus Feronia ve Doğa Sporları Kulübü organizatörlüğünde gerçekleştirilen yarışa, 32 yarışçı kayıt yaptırdı. SM Minikler 65cc, SM Gençler 85cc, SM (B), SM (A) ve SM S3 kategorilerinde yapılan yarışlarda, Uşaklılar tribünleri ve pist etrafını hınca hınç doldurarak, adrenalin dolu anlar yaşadılar. Yarış aralarında ise deneyimli motor ustaları akrobatik hareketler sergileyerek seyircilerin beğenisini kazandılar.

Yarışlar sonunda derece giren yarışmacılara ödülleri ve kupaları verildi. Yarışmada dereceye giren isimler şöyle oldu:

SÜPERMOTO MİNİKLER 65cc
1.Deniz Öncü
2.Bahattin Sofuoğlu
3.Ata Kahvecioğlu
SÜPERMOTO GENÇLER 85cc
1.Can Öncü
2.Taha Keklik
3.Efnan Valimaki
SÜPERMOTO S3
1.Asrın Rodi Pak
2.Uzay Cankat Bengiç
3.Talha Zengin
SÜPERMOTO (B)
1.Nazlıcan Aydın
2.Recep Gülsever
3.Burak Özel
SÜPERMOTO (A)
1.Ata Nurcan
2.Şakir Şenkalaycı
3.Harun Çabuk
Kürsüye ödül almak için çıkan hemen hemen tüm sporcular, pistin çok iyi olduğunu, müthiş keyif aldıklarını tekrar böyle bir organizasyonun yapıldığında katılım göstereceklerini belirttiler. Ayrıca pistin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
2 Eylül 2013 Pazartesi günü yayınlandı