Taksicilerden İsrail Protestosu

Birleşik Taksi Şoförleri Derneği ve Taksi Şoförleri Derneği, İsrail tarafından Gazze ' ye yapılan saldırıyı kınayan ortak bir basın açıklaması yaptı.
Amerika Birleşik Devletleri Filistin Birleşmiş Milletler Müslümanlar Taksi Şoförleri 


Levent ' te bulunan İsrail Konsolosluğu önünde saat 02.00 sıralarında toplanan yaklaşık 100 taksici Gazze ' ye yapılan saldırıları protesto etti. Beraberlerinde getirdikleri Filistin ve Türk Bayraklarıyla slogan atan taksiciler saldırıları kınadı. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği ve Taksi Şoförleri Derneği adına ortak basın açıklamasını okuyan Hüseyin Duman,” Filistin topraklarında Müslümanlara yönelik katliamlarına devam ediyor. Yetmiş yıldır İsrail ' in her türlü katliamına ortak olan, destek veren ve arka çıkan Birleşmiş Milletler ' den, Amerika Birleşik Devletleri ' nden ve Avrupa ülkelerinden bu yeni saldırılar için tepki beklemek ancak taşeron siyasi anlayışların bir umududur. Ramazan Ayını cehenneme çevirmekten haz alan, kadın ve çocuk öldürmekten aşağılık bir zihniyetler topluluğu vardır. Sağlık merkezlerine düzenlenen saldırılar, Siyonist İsrail ' in bir soykırım yaptığının göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Gazze'ye karşı yapılan saldırıların bir an önce sonlandırılması gerektiğini vurgulayan Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman,” Hükümetimiz, Türk Milletinin sesine kulak vererek İsrail terörüne karşı uluslar arası kurum ve kuruluşları harekete geçirmelidir. Unutulmamalıdır ki, Müslümanlar başta olmak üzere tüm vicdanlar gereken ne ise acilen yapılmasını istemektedir. Biz taksi şoförlerinin vicdanlarını kanatan bu terör saldırılarının en kısa sürede sonlandırılmasını diliyor, Cenab-ı Allah ' tan vaat ettiği günlerinin tez zamanda gelmesi için dua ediyoruz” şeklinde konuştu.

Basın açıklamasının ardından taksiciler Levent ' te bulunan İsrail Konsolosluğu önünden olaysız bir şekilde dağıldı.

22 Temmuz 2014 Salı günü yayınlandı