Sürücünün fendi çekiciyi yendi

Olay, Beşiktaş Kuruçeşme de dün akşam saatlerinde meydana geldi. Aracını cadde üzerine park eden sürücü yolun karşısına geçtikten sonra, polis çekicisinin aracını çektiğini gördü. Bunun üzerine, sürücü Taştan Şeker, çekicinin arkasından koşmaya başladı.
Polis 


Trafiğin yoğun olması nedeniyle, çekiciye kısa sürede yetişen sürücü, aracın üstüne çıktı. Çekicide görevli trafik polisine, aracını bırakması için dil döken sürücü ile polis memuru arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Çekici yoluna devam ederken, araçta asılı duran sürücü polis memuruna, 'İşimden olurum.Şirket arabası. Lütfen aracımı bırakın' dedi.

Polis memuru ise yasak olan yere park ettiğini söyleyerek, sürücünün bu isteğini geri çevirdi. Bir süre sonra asılı kaldığı yerden inen sürücü, bu kez çekicinin arkasında koşmaya başladı.

Sürücünün bu mücadelesi en sonunda trafik polisini pes ettirdi. Polis , aracı çekiciden aşağıya indirirken, sürücüye yasak yere park ettiği için cezai işlem uyguladı. Geriye ise trafikte bulunanları gülümseten görüntüler kaldı.
17 Kasım 2015 Salı günü yayınlandı