Rockçı İmam Ahmet Muhsin Tüzer Amerika Yolcusu

Ahmet Muhsin Tüzer, nam-ı diğer “Rockçı İmam ' Ekim Ayı ' nda ABD ' de büyük bir konser vereceğim” dedi.ABD konseri sonrası dikkatleri üzerine çeken ve sosyal medyada tehdit mesajları alan Ahmet Muhsin Tüzer, Türkiye dönüşü sonrası savcılığa giderek tehdit eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Görevi olan imamlık vazifesine kaldığı yerden devam eden Rokçı İmam, “Firock Grubu olarak şuana kadar profesyonel anlamda bir konser gerçekleştirmedik. Ekim ayında Amerika ' da büyük bir konser vereceğim” dedi.
Belediye Başkanı Festival Halil Kocaer 


ÖNCE KAŞ VE FİNİKE ' DE KONSER VERECEK

Pınarbaşı köyünde iş adamı Özcan Aydemir tarafından düzenlenen mevlitte İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Ahmet Muhsin Tüzer, ilk olarak Mayıs Ayın ' da Kaş Likya Kültür ve Sanat Festivali ve 2 Temmuzda düzenlenecek olan Finike Festival ' inde konser vereceğini belirtti. Konser davetinden dolayı oldukça memnun olduğunu ifade eden Tüzer, “Firock Grubu olarak şuana kadar albüm çalışmaları ve bir konser gerçekleştirdik. Kaş ve Finike konserlerimize profesyonel anlamda ilk defa ciddi adımlar atmış olacağız” diye konuştu.

AK PARTİLİ BAŞKANDAN DESTEK

Görev yaptığı Pınarbaşı köyünde düzenlenen mevlitte Ahmet Muhsin Tüzer ile bir araya gelen Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Tüzer ' i küçüklüğünden bu yana tanığını söyledi. Tüzer ' in ülkesi adına başarılı bir yol haritası çizdiğini belirten Kocaer, “Ahmet Muhsin daima kendisine başarıyı şiar edinen ve başarması içinde elinden gelen bütün gayreti gösteren bir arkadaşımız. Ben bu teşebbüsünde kendisinin başarılı olmasını diliyorum. Hocamızın hem musiki hem de yöremize uygun ezgilerle halkın karşısına çıkarak sanat hayatında da, imamlık hayatında da başarılarını sürdüreceğine inanıyorum” diye konuştu.

BİRLİKTE KURAN OKUDULAR

Mevlitte bir araya gelen Rockçı İmam ile Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ' e, Kaş Müftüsü Fetullah Yavuz ve ilçe köylerinden gelen imamlar ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Tüm imamların sırasıyla, ölmüşlerin ruhlarına dua ve ilahiler okuduğu mevlitte, Başkan Halil Kocaer ve Ahmet Muhsin Tüzer ' de, Kuran ve ilahi okuyarak dinleyenleri mest ettiler.

13 Mayıs 2014 Salı günü yayınlandı