Roberto Carlos’tan ALS Hastalarına Destek (Ice Bucket Challenge)

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Amyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastaları için düzenlenen yardım kampanyasına katılarak destek oldu.
Ice Bucket Challenge Roberto Carlos 


ALS hastalığına dikkat çekmek ve hastalara yardımcı olacak maddi imkanları sağlamak amacıyla başlatılan 'Ice Bucket Challenge' (Bir Kova Buz) kampanyası tüm dünyada büyürken, Türkiye'de de destek bulmaya devam ediyor. Sivasspor Teknik Direktörü Brezilyalı Roberto Carlos da, ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan kampanyaya katıldı. Carlos, başından aşağı bir kova buzlu su döktü.

Carlos, kampanyanın devamı için Real Madrid ' in İspanyol kalecisi ve eski takım arkadaşı İlker Casillas ' a ve Brezilyalı Julio Baptista ' ya meydan okudu.
Ice Bucket Challenge Hakkında
Şu sıralar Amerika ' da patlayan ice bucket challenge, ALS hastalığına dikkat çekmek ve bağış yapmak için insanların önce kafalarından aşağıya buz dolu bir kova su döküp sonra ALS Derneğine bağış yaptıkları bir akım. Hatta son olarak akım ülkemize de sıçramış bulunuyor. Arda Turan, Hilal Cebeci, Şahan Gökbakar, Emre Çolak, Burcu Esmersoy, Nevzat Aydın, Özge Ulusoy gibi isimler ve meydan okudukları ünlülerden sonra burada da kampnya bir hayli yayı...
devamı
22 Ağustos 2014 Cuma günü yayınlandı