Müslüm Gürses'in Yaşam Hikayesi

Müslüm Gürses'in Yaşam Hikayesi... Ünlü sanaçı Müslüm Gürses'in Öldü haberleri hayranlarını yasa boğdu. 4 aydır yoğun bakımda tutulan Müslüm Gürses'in öldü haberleri Twitter'dan yayıldı. Memorial Hastanesi'nde yoğun bakımda tutulan Müslüm Gürses'in öldü iddialarını Müslüm Baba'nın doktorları yalanladı. Müslüm Gürses'in sağlık durumuyla ilgili sabaha karşı flaş bir gelişme oldu. Müslüm Gürses'in bu sabaha karşı kalbi durdu ancak sonra şokla hayata geri döndürüldü.
Twitter Müslüm Gürses Memorial 


> MÜSLÜM BABA'NIN ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN <

MÜSLÜM GÜRSES'TEN 'ANKARA'NIN BAĞLARI' (İZLE)

Usta sanatçı Müslüm Gürses'in bu sabaha karşı kalbi durdu ancak sonra şokla hayata geri döndürüldü. Müslüm Gürses'in bu sabah saatlerinde kalbi durdu ancak sonra şokla hayata geri döndürüldü. 2 gün önce öldüğü iddiası ile yayılan haber sevenlerini yasa boğmuştu.

Ünlü şarkıcının bu sabah saatlerinde kalbinin durduğu, elektro şok ile kalp masajı denendiği fakat Gürses'in buna cevap vermediği söylendi. Memorial Hastanesi sanatçının kalbinin durduğunu onayladı daha sonra ise kalbinin şok aleti ile tekrar çalıştırıldığını ve durumunun çok ağır olduğunu belirttiler.

Yaşananlar ardından acı haber ise Müslüm Gürses ' in doktoru Deniz Şener verdi. Kameraların karşısına geçen Deniz Şener, ünlü şarkıcının ölüm haberini “Müslüm Baba ' yı maalesef kaybettik” sözleriyle duyurdu.


3 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı