Mazlumder, İsrail Büyükelçiliği Önünde İftar Yaptı

İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (Mazlumder) üyeleri, İsrail ' in Ankara Büyükelçiliği önünde iftar yaptı.
Ahmet Faruk Ünsal Filistin İnsan Hakları Mazlumder İsrail 


İsrail ' in Ankara Büyükelçiliği önünde toplanan bir grup Mazlumder üyesi, İsrail ' in Gazze ' ye yönelik saldırılarını protesto etti. Büyükelçilik önünde pankart ve dövizler açıp sloganlar atan grup üyeleri, ezanın okunmasıyla birlikte iftar yaptı. İftarın ardından akşam namazını eda eden protestocular, ' Zalimler için yaşasın cehennem ' , ' Katil İsrail, Filistin ' den defol ' gibi sloganlarla tepkilerini dile getirdi.

Grup üyeleri adına konuşma yapan Mazlumder Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal, “Bugün, maalesef her Ramazan ayında olduğu gibi bir İsrail klasiğiyle karşı karşıya kaldık. 5 gündür Gazze topraklarına siyonist İsrail yönetimi tarafından saldırı düzenleniyor. Ve bu saldırılarda sivil yerleşim yerleri, okullar, camiler, hastaneler, kadınlar, çocuklar, gençler maalesef katlediliyorlar ama dünya maalesef sessiz. Gazze ' ye yapılan her saldırı, insanlık adına yapılan saldırıdır. Zalimler için yaşasın cehennem” diye konuştu.

12 Temmuz 2014 Cumartesi günü yayınlandı