İstanbul Jewelry Show'da Bir Milyonluk Elbise

Türkiye açısından büyük önem taşıyan kuyum sektörünün nabzını tutan, “İstanbul Jewelry Show Ekim 2013” yerli-yabancı firma ve tasarımcıları 37. kez İstanbul ' da buluşturdu. Fuarda yer alan ve saf altından oluşan altın elbisenin fiyatı 1 milyon doları buluyor.
Noel Sevgililer Günü Yılbaşı İstanbul Altın Rafinerisi 


Görkemli bir törenle açılan fuarda ünlü markalar en yeni modellerini ilk kez gözler önüne çıkarttı. Birbirinden değerli taşların göz kamaştırdığı, paha biçilmesi çok zor olan ürünlerin büyüleyici atmosferi başları döndürdü. Noel, Yılbaşı ve Sevgililer Günü için en yeni modellerin ilk kez sergilendiği fuarda ilginç tasarımlar da yer aldı. Yaklaşık 13 kilo altından oluşan ayakkabı, kemer, büstiyer ve kemer mankenlerin üzerinde ziyaretçileri ağırlıyor.

Geçen sene daha farklı bir tasarım ile fuarda yer aldıklarını ifade eden İstanbul Altın Rafinerisi Genel Müdürü Ayşen Esen, “Bu sene biraz daha farklı hale getirdik. Eteği, büstiyeri,ayakkabısı kemeri var. 1 ile 100 gram arasında değişen altından oluşuyor. Fiyatı hepsi dahil olmak üzere 1 milyon dolara yaklaşıyor. Kızların üzerinde 13-14 kilo altın var” dedi.
Yerli ve yabancı turistler altın elbiseye büyük ilgi gösteriyor.
3 Ekim 2013 Perşembe günü yayınlandı