Hacı Galip Hasan Kuşçuoğlu Hastaneye Kaldırıldı Video İzle

Antalya ' da, Cuma sohbetinin ardından rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırılan Galibi Vakıflarının kurucusu ve Genel Başkanı Pir-i Galibi Hacı Galip Hasan Kuşçuoğlu ' nun tedavisine devam ediliyor. Sağlık durumu iyiye giden Kuşcuoğlu ' nun kısa süre içinde taburcu edilmesi bekleniyor.
İslamiyet Allah 


Antalya ' da bulunan 94 yaşındaki Galibi Vakıflarının kurucusu ve Genel Başkanı Pir-i Gâlibi Galip Hasan Kuşçuoğlu, Cuma sohbetinin ardından rahatsızlandı. Durumu iyi olmasına rağmen sevenleri Kuşçuoğlu ' nu özel bir hastaneye getirdi. Bir dizi tetkik yapılan Kuşçuoğlu ' nun yaşının da ileri olması nedeniyle birkaç gün hastanede müşahade altında tutulmasına karar verildi. Sevenleri Kuşçuoğlu ' nu yalnız bırakmadı.

Sevenlerinden Bülent Hızarcıoğlu, pirleri, efendileri Hasan Kuşcuoğlu ' nu İstanbul ' dan Antalya ' ya geldikten sonra genel bir kontrol için 2 gün önce hastaneye geldiğini hatırlattı. 94 yaşında olması nedeniyle efendilerinin sağlığına dikkat etmesi gerektiğini kaydeden Hızarcıoğlu, şöyle konuştu: ' Biz evlatları olarak üstüne düşüyoruz. İnşallah birkaç gün sonra taburcu olacağız. Efendi hazretlerinin sağlık durumu gayet iyidir. Allah ' ın izniyle birkaç gün içinde çıkmış olacağız. '

Efendilerinin her hafta sohbet ettiğini dile getiren Hızarcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ' Dünyanın bütün liderlerine İslamiyet'i anlatan mektuplar gönderdi. Vakıf hizmetleri ile Türkiye ' nin her yerinde yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım ediyoruz. Dergahımız bir vakıf olarak hizmet vermektedir. Biz siyasetle ticaretle iştigal eden vakıf değiliz. Bütün hizmetlerimizi bütün kardeşlerimizle Allah rızası için imece usulü yaparız. ' Hızarcıoğlu, efendi hazretlerinin sağlık durumunun iyi olduğunu sevenlerinin meraklanmaması gerektiğini belirtti.

5 Aralık 2013 Perşembe günü yayınlandı