Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Melih Gökçek, Hacı Gedikli'nin Cenaze Törenine Katıldı

Hacı Gedikli, 85 yaşında hayatını kaybetti. Gedikli için Ankara Mahmut Sami Ramazanoğlu Külliyesinde cenaze töreni düzenlendi.
Cenaze Melih Gökçek Hacı Gedikli Recep Tayyip Erdoğan 


Aziz Mahmud Hüdai Vakfı Ankara muhibbii, ayrıca Ankara'da başta Muradiye Vakfı olmak üzere pek çok vakıf ve derneğin kurucusu olan 85 yaşındaki Hacı Gedikli, dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Hacı Gedikli, Ankara'daki Sami Ramazanoğlu Külliyesinde kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze namazına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Gedikli'nin tabutuna omuz verdi.

Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TRT Haber ve Spor Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör gibi önemli isimler de cenazede yer aldı.

Ankara'nın 'manevi büyüğü' olarak tanınan Hacı Gedikli bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
16 Eylül 2014 Salı günü yayınlandı