Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin 15 Bin Kişiye Lokma Dağıtıldı

Bursa'da bir iş adamı, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi üzerine 15 bin kişiye lokma dağıttı.
İslam Cumhurbaşkanı Allah Recep Tayyip Erdoğan 


Recep Tayyip Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanı seçilmesi münasebetiyle iş adamı Selim Yedikardeş tarafından 15 bin kişiye lokma dağıtıldı. Kent Meydanı'na kurulan standın önünde uzun kuyruklar oluştu. Dağıtılan lokmalara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Cumhurbaşkanını ilk defa halkın seçtiğini belirten Selim Yedikardeş, ' Milletin adamı halkın desteği ile cumhurbaşkanı oldu. Ülkemizde bolluk, bereket ve istikrarın devam etmesi için lokma dağıtmak istedik. Vatandaşlar dağıtılan lokmalara büyük ilgi gösterdi. Bugün burada 15 bin kişiye lokma dağıtılacak. Allah bütün İslam alemine bolluk ve bereket versin ' dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
11 Ağustos 2014 Pazartesi günü yayınlandı