Bisikletli İzdivaç... Gelin Arabaları Çift Kişilik Bisiklet Oldu

İzmir Bornova ' da evlenen bisiklet tutkunu çiftin gelin arabası bisiklet oldu. Hafta sonu evlenen ve tüm işlemlerini süsledikleri tandem bisikletle birlikte yapan Hakan Erez ve Deniz Bozkır çifti, nikah salonunun yolunu tutarken onlarca bisikletli eşlik etti.
Mutlu Evlilik Bisiklet Turu İzdivac Evlilik Töreni 


Spor kıyafetleri ve papatyalarla süslü bisikletiyle nikahın kıyılacağı Bornova ilçesinde şehir turu atan Erez ve Bozkır, vatandaşların ilgisini çekti. Nikah davetiyesi ve şekerlerinde de bisikleti ön plana çıkaran çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Önce bisiklet üzerinde kuaföre giden, ardından da yine iki tekerli gelin arabalarıyla nikah salonunun yolunu tutan gençlerin nikahı kıyıldı. Ardından arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirip vedalaşan çift, bir süre bisiklet üzerinde giderek balayına çıktı.
Hakan-Deniz Erez Çifti, duygularını ise şöyle açıkladı: ' Bizler bisiklmet tutkunuyuz. İşyerimize zaten bisikletle gidip geliyoruz. İzmir Bisiklet Derneği ve Perşembe Akşamı Bisikletçileri ile turlara çıkıyoruz. Hayatımızın önemli bir bölümünü üzerinde geçirdiğimiz bisikleti, gelin arabası yaparak dikkat çekmek istedik. Çok mutluyuz ' dediler.

25 Ağustos 2014 Pazartesi günü yayınlandı