Aysun Kayacı: Benim Oyum Dağdaki Çobanla Aynı Olmaz

NTV ekranlarında yayınlanan Müjde Ar' ın sunduğu Güzel Haberler isimli programa Aysun Kayacı oldu. Kayacı yaptığı açıklamalarla programa damgasını vurdu.


Ntv Ak Parti Müjde Ar Ergenekon Davası 

Programın konuğu olan ünlü oyuncu Aysun Kayacı, '' Ergenekon Davası' nda bir çatı altında bu kadar insan toplandı. Çünkü insanlar sadece bu kısmı ile ilgilenecekler yani o büyük çoğunluk, AK Parti' ye oy veren büyük çoğunluksa sadece bak bunlarda böyleymiş dicek ve araştırmıcaklar bu bilerek yapılıyor, bu insanlar bilerek bir araya getliriliyor. Ben demokrasiyi de sorguluyorum, çok özür diliyorum herkes üstüme gelecek sadece kalıp olarak sunuyorum. Dağdaki çoban ile benim oyum eşit mesela '' dedi.


Müjde Ar Hakkında
Türk televizyonlarının ilk yerli dizisi Aşk-ı Memnu'daki "Bihter" rolü ile şöhret olmuştur. Müjde Ar, 30 yılı aşkın sanat hayatında Atıf Yılmaz, Zeki Ökten, Halit Refiğ, Nejat Saydam, Kartal Tibet, Ertem Eğilmez, Şerif Gören, Sinan Çetin, Ömer Kavur, Başar Sabuncu, Mustafa Altıoklar ve Serdar Akar gibi yönetmenlerin filmlerinde rol aldı. Rol aldığı oyunlar: Varyemez (Cimri) Açkoynunu Ben Geldim Sinema Filmleri: Bozkırda Deniz Kabuğu (2009) - S...
devamı
29 Aralık 2009 Salı günü yayınlandı