Antalya Yerle Bir Oldu

Sadece 20 dakika etkili olan ceviz büyüklüğündeki dolu Antalya Yurtpınar'da hayatı alt üst etti. Olay sonrası bölge siyasilerin akınına uğradı. Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, Tarım Bakanı Mehdi Eker, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bölgede incelemelerde bulundu.

Antalya Yurtpınar köyünde meydana gelen dolu yağışı sonrasında 9 bin dönüm arazinin hasar gördüğü bildirildi. Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, Tarım Bakanı Mehdi Eker, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bölgeye giderek köylülere geçmiş olsun dileklerini iletti. Yağan dolu sonrasında yerde 20 santim boyutunda birikintiler Kurşunlu köyünü trafiğe kapadı.


Meclis Başkanı Tarım Bakanı Mehmet Ali Şahin Ali Şahin Kemal Kılıçdaroğlu 

Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
4 Nisan 2011 Pazartesi günü yayınlandı