Ankara ABD Büyükelçiliği Önünde Patlama! (Son Dakika Haberleri) 1 Şubat 2013

Ankara ABD Büyükelçiliği Önünde Patlama! (Son Dakika Haberleri)... Ankara'da ABD Büyükelçiliği önünde patlama meydana geldi. Ankara'da ABD Büyükelçiliği önünde patlama oldu. Ankara'da ABD Büyükelçiliği önündeki patlamada 2 kişi hayatını kaybetti. Ankara'da ABD Büyükelçiliği önünde meydana gelen patlamanın ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı.
Başbakan Son Dizisi Paris Recep Tayyip Erdoğan 


Ankara'da Paris Caddesi'nde bulunan Amerika Büyükelçiliği önünde patlama oldu. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. İlk gelen bilgilere göre bir canlı bomba güvenlik kulübesi önünde kendini havaya uçurdu. Çok sayıda kişinin yaralandığı patlamada 2 kişinin öldüğü ve ölenlerden birinin canlı bomba olduğu iddia ediliyor.

Patlamanın canlı bomba eylemi olduğu sanılıyor. Çevreye yayılan parçalanmış cesedin saldırıyı düzenleyen bombacıya ait olduğu iddia edildi. Olayın ardından içeride bulunan herkes sığınaklara toplandı. Binada yaralıların olduğu belirtilirken, 1 kadın iki yaralı dışarı çıkartıldı. ABD Büyükelçiliği koruma müdürü olay yerine giderek incelemelerde bulunuyor.

Ankara'da Paris Caddesi'nde bulunan Amerika Büyükelçiliği önünde patlama oldu. Çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

İlk gelen bilgilere göre bir canlı bombanın güvenlik kulübesi önünde kendini havaya uçurduğu iddia edildi. ABD Büyükelçiliği'nde gerçekleşen patlamanın nöbetçi kulübesinde olduğu ve kulübenin patlama sebebiyle yıkıldığı bildiriliyor.

Görgü tanıkları patlama nedeniyle çok sayıda kişinin yaralandığını söyledi. Polis olay yerine yaklaşılmaması ve özel araçların park yerinden çekilmesi yönünde uyarı yapıyor.

ERDOĞAN: BİLGİ ALACAĞIM


Patlamanın ardından Başbakan Erdoğan konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Erdoğan, ' Detaylı bilgim yok bilgi alacağım ' dedi.

CANLI BOMBA İDDİASI


İlk gelen bilgilere göre bir canlı bombanın güvenlik kulübesi önünde kendini havaya uçurduğu iddia edildi.


Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
1 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı