AK Parti'nin İftarına Sanat Camiasından Ünlü Akını

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında yapılan vizyon tanıtım toplantısına katıldıkları için eleştirilen sanatçılardan sunucu Ece Erken, “Ben vizyon toplantısına katıldım. Bir daha davet edilsem bir daha giderim” dedi.
Cumhurbaşkanlığı Yıldırım Demirören Genel Başkan Yardımcısı İstanbul İl Başkanlığı Recep Tayyip Erdoğan 


Katıldıkları vizyon tanıtım toplantısı nedeniyle eleştirilere maruz kalan sanatçılar merak edilen soruları yanıtladı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ' nın düzenlediği ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın da katıldığı iftara katılan sanatçılar gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yenikapı ' da düzenlenen iftar programına siyaset, sanat, iş dünyası ve sanat camiasından yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Katılan isimler arasında Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu, Alişan, Ece Erken, Orhan Gencebay, Derya Tuna, Murat Göğebakan, Zeki Alaysa, Berdan Mardini, Zerrin Özer, İzzet Yıldızhan, Bülent Sertaş, Işın Karaca, Metin Şentürk, spor dünyasından Lütfi Arıboğan, Fatih Tekke, Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak Ali Dürüst, Yıldırım Demirören, İş adamı Ferit Şahenk, Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Gazateci Fehmi Koru ' da yer aldı.
İftar öncesinde girişte bekleyen gazetecilerin sorularını cevaplayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “10 gündür Gazze ' de yaşananlar dün akşam kara operasyonuyla başka bir safhaya girdi. Her sene ramazan sofralarında başka bir coğrafyanın acılarıyla orucumuzu açıyoruz. Gazze ' de ki büyük bir katliam ve ne yazık ki dünya yine sessiz” dedi.

Vizon tanıtım toplantısına katıldıkları için eleştirilen sanatçılardan türkücü Alişan, politikadan anlamadığını belirterek, “Hayatım boyunca politik bir görüşüm olmadı. Ben sadece çok eski tanıdığım olan Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın kalbini iyi bildiğim için onu seviyorum. 1996 yılından beri tanıyorum ve bugüne kadar hep abi kardeş olarak giden bir ilişkimiz oldu. Bundan sonra inşallah böyle olacak” dedi.

Sunucu Ece Erken ise “Ben vizyon toplantısına katıldım. Bir daha davet edilsem bir daha giderim. Sonuçta ülkemizin Başbakanı ' ndan bahsediyoruz. Kimse sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Bende iftar yemeğine büyük bir gururla geldim.” diye konuştu.
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
19 Temmuz 2014 Cumartesi günü yayınlandı