31 Aralık 2012 Yılbaşı Gecesi Taksim ve İstiklal Caddesi'nde Tüm Tedbirler Alındı

31 Aralık 2012 Yılbaşı Gecesi Taksim ve İstiklal Caddesi'nde Tüm Tedbirler Alındı... İstanbul Taksim Meydanı'nda 31 Aralık 2012 yılbaşı gecesi eğlenecekler için tüm hazırlıklar tamamlandı. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın yılbaşı gecesi Taksim Meydanı'nda 5000 polisin görev yapacağını belirtti. Çapkın yılbaşı gecesinde herkesin akın edeceği İstiklal Caddesi'nde de alınan tedbirleri yerinde inceledi...
Taksim Yılbaşı Taksim Meydanı İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın 


İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yılbaşında kent genelinde 5 ayrı ana noktada 5000 polisin görev başında olacağını söyledi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Taksim Meydanında, Yılbaşı gecesine yönelik emniyet tedbirlerini yerinde inceledi. Bir grup emniyet yetkilisiyle Taksim Meydanı'na gelen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, meydanda ve İstiklal Caddesi'nde alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Basın mensuplarını sorularını da yanıtlayan Çapkın, ' İstanbulluların ve teşkilat mensuplarının yeni yıllarının hayırlı olmasını diliyorum. 2013'ün ülkemize barış ve huzur getirmesini diliyorum. İstanbulluların yılbaşını huzur içinde geçirebilmeleri için kentin 5 ayrı yerinde her çeşit güvenlik önlemini almış olacağız. Gerek teknolojik olarak gerekse personel sayısı bakımından yeterliyiz. Toplam 5000 sivil ve resmi görevlimiz olacak ' dedi.

Çapkın daha sonra incelemelerine devam etti.

31 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı