Zafer Akıncı'ya canlı yayında şok sürpriz

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ve Aslı Mavitan ' ın sunduğu ' İşin Aslı ' programına, Pakize Suda ve Duygu Çetinkaya ' nın yaptığı sürpriz baskın damgasını vurdu.
Duygu Çetinkaya Söylemezsem Olmaz Aslı Mavitan İşin Aslı Pakize Suda 


Psikolojik konuları mizahi bir şekilde anlatarak Çarşamba günlerinin fenomeni haline gelen Uzman Psikolog Zafer Akıncı, canlı yayında karşılaştığı sürprizle şok oldu.

' Söylemezsem Olmaz ' ın sunucuları Pakize Suda ve Duygu Çetinkaya, canlı yayınlanan ' İşin Aslı ' programı stüdyosunu bastı.

O sırada stüdyoya gelen konuklara depresyon ile ilgili açıklamalarda bulunan Zafer Akıncı, karşısında Pakize Suda ve Duygu Çetinkaya ' yı görünce ne yapacağını şaşırdı.

Zafer Akıncı ' nın yanına giden Pakize Suda, “ Çok fazla kesmek istemiyorum, herkes sana hayran. Bir öpeceğim gideceğim” diye konuştu.

Pakize Suda ' nın daha sonra Zafer Akıncı ' ya ' Tontiş ' diyerek sevmesi stüdyoda gülüşmelere neden oldu.



Duygu Çetinkaya Hakkında
Eğitim ve öğrenim yaşantısını yoğun bir tempo da geçirmiş olan sanatçı, babasının asker olması nedeniyle farklı farklı şehirde yaşamak ve okumak zorunda kalmıştır. Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek, Gölcük yaşadığı şehirlerin sadece birkaçıdır. İlköğretim öğreniminin bir kısmını Ankara Fatoş Abla Kız Kolejinde sürdürmüş olan sanatçı, geri kalan eğitim ve öğrenim hayatını İskenderun'da tamamlamıştır. Ortaokul yıllarını Erdek'te,lise hazır...
devamı
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Pakize Suda Hakkında
17 yaşında Ege güzeli seçilen Pakize Suda, Girit Türkleri'ndendir. Hürriyet Gazetesi'nde haftanın dört günü köşe yazısı yazmış ve 27 Aralık 2008 günü ekenomik kriz nedeniyle köşe yazarlığından ayrılmak zorunda kalmıştır. Şu anda Gazete Habertürk'te yazmaktadır. Kanal 1'de yaptığı çeşitli yörelerin yemek ve kültürlerini tanıttığı Lezzete Yolculuk programı Kanal 1 kapatılacağından Habertürk'e alınmıştır. Habertürk'te Türkiye Konuşuyor isimli progr...
devamı
3 Aralık 2014 Çarşamba günü yayınlandı