Yiğit Bulut: Türkiye'de Kim Hizmet Ettiyse İçerden Linç Edildi

Yiğit Bulut: Türkiye'de Kim Hizmet Ettiyse İçerden Linç Edildi
Süleymaniye Yiğit Bulut Rusya Başbakanlık 


Moderatörlüğünü 24 Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek'in yaptığı 24 TV'de yayınlanan Günün Manşeti'nde Başbakanlık Başdanışmanı Yiğit Bulut ve Türkiye Gazetesi Yazarı Melih Altınok gündemdeki sıcak gelişmeleri değerlendirdi...

Bulut, ' Türkiye'de basının yüzde 60'ı, Alman ve İsrail sermayesinin elinde. Bunu Türkiye ' de herkesin bilmesinde yarar var. Bu gün en çok başbakana saldıran Almanya'da BILD Gazetesinin yayın organları, sermayenin uzantıları Ortadoğu ' ya doğru gidiyor, Almanya ' nın içinde derinlere gidiyor, aynı sermaye gruplarının Türkiye ' de ortaklıkları var yönetim kurullarında adamları var. ' dedi.

Yiğit bulut'un açıklamalarından satır başları şöyle;

SON DÖNEMDE İSRAİL'İ RAHATSIZ EDEN TÜM KURUMLAR SALDIRI ALTINDA

Her şeyden önce bir şeyin altını çizmek lazım. Türkiye'de son dönemde İsral'i rahatsız eden bütün kurum ve kuruluşlar ağır bir saldırı altında, sadece İsrail'de değil aslında Ortadoğu ' daki Neokan dediğimiz yapının tasarladığı modeli rahatsız eden bu modelin bölgedeki uzantılarını ve bu uzantılara karşı durabilecek güçteki her türlü kurum ve kuruşu ve insan Türkiye'de saldırı altında.
Türk Silahlı Kuvvetleri sadece bu gün bir saldırı altında değil Türk Silahlı Kuvvetleri 1998'den saldırı altında kaldı. Türkiye ' deki olayları sorgularken yurtdışına da bakmak gerekiyor. Aynı yapının Amerika ' da Obama ' ya saldırdığını görüyoruz, Obama ' da çok zor günler geçiriyor, her gün bir skandal parlıyor. Obama İran'la ilişi kuracağım dedi yeni bir dönem başlayacak dedi. Saat saydılar Amerika ne zaman iflas edecek diye insanlar. Rusya'da Putin çok zor durumda, dünyadaki yerleşik düzen dünyada güçlü lider istemiyor.

2001 YILINDA 5 MİLYAR DOLAR İÇİN TÜRKİYE'NİN ANAHTARINI VERDİK

Türkiye'deki basının bir bölümüne bakın Türkiye'de akil adamlar sıralaması yapılıyor. Ona çağır yapılıyor buna çağrı yapılıyor aman gel işin içine gir, elini uzat, sende burada dur. Birçok insana çağrı yapılıyor gelin fikir söyleyin. Türkiye'deki son 11 yıla dikkatli bakanlar şunu göreceklerdir Türkiye'deki en Akil adam Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Nereden nereye geldik, ne krizler, ne savaşlar atlattık. Bunların atlatılmasında sağlam duran, yerinden kıpırdamayan, yerinden kıpırdamadığı için türkiye2nin olayları kazası belasız bir 11 yıl bar geride. İnsanların hafızası çok zayıf ben buna üzülüyorum. Biz 5 milyar dolar için Türkiye Cumhuriyeti'nin anahtarını verdik 2001 krizinde.

TÜRKİYE'DE BASININ YÜZDE 60'I ALMAN VE İSRAİL BAĞLANTILI

Türkiye'de basının yüzde 60'ı, Alman ve İsrail sermayesinin elinde. Bunu Türkiye ' de herkesin bilmesinde yarar var. Bu gün en çok başbakana saldıran Almanya'da BILD Gazetesinin yayın organları, sermayenin uzantıları Ortadoğu ' ya doğru gidiyor, Almanya ' nın içinde derinlere gidiyor, aynı sermaye gruplarının Türkiye ' de ortaklıkları var yönetim kurullarında adamları var.

SURİYE'DE 133 BİN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ VE KİMSE İLAN VERMEDİ

Suriye'de 133 bin kişi hayatını kaybetmiş.33 bin kişi hayatını kaybederken hiç kimse ingilterede The Times'a ilan vermedi. İngiltere'de bir ilan verildi 30 tane yazar, filim yapımcısı, ünlü artist, dediler ki Türkiye ' de 8 bin kişi yaralandı, Türkiye ' de iktidar faşizme doğru gidiyor, Türkiye ' de çok ciddi sorunlar var diye ilan verdiler.
Onlar niye ilan vermediler çünkü Gezi olaylarında sadece Türkiye Cumhuriyetinden Devletinden kendi ceplerine transfer ettikleri para 18 milyar TL. Türkiye ' de ekonominin tahrip edilmesinden kazanç sağlayanlar ile o ilana imza atanlar arasında maddi organik bağ var. Suriye ' den 1 dolar gelmediği için Suriye ' de ölenler umurlarında değil, Türkiye ' de kurdukları düzen sayesinde milyar dolarları ceplerine indire bildikler için o parayla birlikte İngiltere ' de Amerika ' da başla ülkelerde gazetelere ilan verip o insanlara da o ilanlara imza attıra biliyorlar.Türkiye ' de 8 bin kişi yaralandı, Türkiye ' de iktidar faşizme doğru gidiyor, Türkiye ' de çok ciddi sorunlar var diye ilan verdiler.
3 Ocak 2014 Cuma günü yayınlandı