Yiğit Bulut: Padişahı Aldım Başbakanı Mı Alamayacağım!

Yiğit Bulut: Padişahı Aldım Başbakanı Mı Alamayacağım!
Süleymaniye Yiğit Bulut Rusya 


İşte Yiğit Bulut'un açıklamalarından ayrıntılar..

Bazıları çok rahatsız olacaklar ama 2014'ün ilk yazısında ' bu arkadaşların rahat etmemeleri ' için çok uzun süreden beri savunduğum ' YENİ BİR SÜPER GÜÇ doğuyor ' tezimi yeniden hatırlatarak başlayacağım..

' YENİ BİR SÜPER GÜÇ DOĞUYOR '

2013 yılında da, aynen yıllardır olduğu gibi, ' bu ülkenin önünü kesmek isteyenler ve uzantıları ' , ellerindeki her türlü imkanlarla, bu gidişi görüp anlatmaya çalışan her sese, inanılmaz şekilde saldırdılar, saldırıyorlar ve itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar, yapıyorlar... YAPSINLAR! Ellerinden geleni esirgemesinler ama şunu da unutmasınlar; bu gidişi engelleyemeyecekler...

Yaklaşık 10 yıldır daha açık ifadesiyle ' 2003'te Süleymaniye'de çuvalı yırtığımızdan ' itibaren, her yazımda, her programımda aynı tezi savunuyorum; Türkiye, YENİ DÜNYA DÜZENİ içinde genleşecek ve ortaya ' yeni bir yaşam alanının ' tanımlandığı bir yapı çıkacak... İşte yapı ortaya çıkıyor ve açıkça görüldüğü gibi YENİ BİR SÜPER GÜÇ doğuyor! 2014 hepimize YENİ BÜYÜK TÜRKİYE sınırları içinde huzur getirsin...

' ABD, RUSYA VE TÜRKİYE DİKKAT ETMELİ '

Amerika, Rusya ve Türkiye'nin yeni dünya denkleminin ' 3 ana merkezi ' olarak, başlayan bu KÜRESEL İSTİKRARSIZLAŞTIRMA savaşına karşı birlikte dikkatli düşünmelerinde yarar var !

' BİRİLERİ SAVAŞ İSTİYOR '

Amerikan kamuoyunda şimdiden konuşulanların bir özetini aktarayım: Savaş olmazsa ekonomiler ayağa kalkmaz, KALKAMAZ! Hatta şunu söyleyenler bile var; ' ...Obama doktrini tamamen ortadan kaldırılmalı ! Obama-Putin-Erdoğan'ın yapmaya çalıştıkları engellenmeli ' ! Peki savaş nerede olmalı ? Her zamanki gibi; Orta Doğu-Asya çizgisinde !

Peki ne olacak? Bu makine nasıl çalışmaya başladı ve bundan sonra ' nerede KAOS yaratacak, deneyecek?


3 Ocak 2014 Cuma günü yayınlandı