Yiğit Bulut: Küresel Güçler TSK ile 1996'dan Beri Neden Uğraşıyor?

Yiğit Bulut: Küresel Güçler TSK ile 1996'dan Beri Neden Uğraşıyor?
Yiğit Bulut Rusya Başbakanlık 


Başbakanlık danışmanı Bulut, yeni bir süper güç olmaya başlayan Türkiye'nin istikrarsızlaştırıldığını savundu.Başbakanlık danışmanı Yiğit Bulut SKY 360 TV'de katıldığı Analiz 360 programında yeni bir süper güç doğduğunu söyledi:

İşte Yiğit Bulut'un açıklamalarından ayrıntılar..

Bazıları çok rahatsız olacaklar ama 2014'ün ilk yazısında ' bu arkadaşların rahat etmemeleri ' için çok uzun süreden beri savunduğum ' YENİ BİR SÜPER GÜÇ doğuyor ' tezimi yeniden hatırlatarak başlayacağım..

' YENİ BİR SÜPER GÜÇ DOĞUYOR '

2013 yılında da, aynen yıllardır olduğu gibi, ' bu ülkenin önünü kesmek isteyenler ve uzantıları ' , ellerindeki her türlü imkanlarla, bu gidişi görüp anlatmaya çalışan her sese, inanılmaz şekilde saldırdılar, saldırıyorlar ve itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar, yapıyorlar... YAPSINLAR! Ellerinden geleni esirgemesinler ama şunu da unutmasınlar; bu gidişi engelleyemeyecekler...

Yaklaşık 10 yıldır daha açık ifadesiyle ' 2003'te Süleymaniye'de çuvalı yırtığımızdan ' itibaren, her yazımda, her programımda aynı tezi savunuyorum; Türkiye, YENİ DÜNYA DÜZENİ içinde genleşecek ve ortaya ' yeni bir yaşam alanının ' tanımlandığı bir yapı çıkacak... İşte yapı ortaya çıkıyor ve açıkça görüldüğü gibi YENİ BİR SÜPER GÜÇ doğuyor! 2014 hepimize YENİ BÜYÜK TÜRKİYE sınırları içinde huzur getirsin...

' ABD, RUSYA VE TÜRKİYE DİKKAT ETMELİ '

Amerika, Rusya ve Türkiye'nin yeni dünya denkleminin ' 3 ana merkezi ' olarak, başlayan bu KÜRESEL İSTİKRARSIZLAŞTIRMA savaşına karşı birlikte dikkatli düşünmelerinde yarar var !

' BİRİLERİ SAVAŞ İSTİYOR '

Amerikan kamuoyunda şimdiden konuşulanların bir özetini aktarayım: Savaş olmazsa ekonomiler ayağa kalkmaz, KALKAMAZ! Hatta şunu söyleyenler bile var; ' ...Obama doktrini tamamen ortadan kaldırılmalı ! Obama-Putin-Erdoğan'ın yapmaya çalıştıkları engellenmeli ' ! Peki savaş nerede olmalı ? Her zamanki gibi; Orta Doğu-Asya çizgisinde !

Peki ne olacak? Bu makine nasıl çalışmaya başladı ve bundan sonra ' nerede KAOS yaratacak, deneyecek? '
3 Ocak 2014 Cuma günü yayınlandı