Yetenek Sizsiniz Türkiye...Tiyatroda Kırmızı Başlıklı Kızın Suçu Ne? Gösterisi

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de ' Kırmızı Başlıklı Kızın Suçu Ne? ' isimli şov kırdı geçirdi. Gösteri izleyiclierden yüzde 81 oy aldı.
Sergen Yalçın Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Yan flüt çalarak başlayan ' Kırmızı Başlıklı Kızın Suçu Ne? ' isimli tiyatro oyunu kahkahalar eşliğinde devam etti. Kırmızı başlıklı kız oyunununun Türk şivesi ve adetlerine göre yeniden derlendiği oyun kırdı geçirdi. Absürt komedi şeklindeki şov büyük alkış topladı.
Hülya Avşar: Basit bir konusu vardı. Çocukları eğendirecek bir konusu olduğunu düşünüyordum ama herkesi eğelendirmeyi başardığını söyledi.

Bunun üzerine Acun Ilıcalı gösteri sırasında geçen ' E-5 ' esprisini hatırlatarak ' neresi bunun çocuk ' dedi.

Sergen Yalçın: Gösteriyi beğendiğini söyledi. Basit bir konu olduğunu ama onu cazip hale getirmeyi başardıklarını söyledi. Oyunculuklarınıda beğendini söyleyen Sergen Yalçın yarı finalde görmek istediğini söyledi.



Tiyatroda grubunun muhteşem gösterisi ' Kırmızı Başlıklı Kızın Suçu Ne? ' gösterisi yüzde 81 oy aldı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
31 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı