Yetenek Sizsiniz Türkiye Son Bölüm - Pazarcı Abdullah Kırmızıkan Salonu Kahkahalara Boğdu

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Pazarcı Abdullah Kırmızıkan Salonu Kahkahalara Boğdu İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye 6 Ocak 2013 Pazar günü yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin dün geceki bölümü izleyiciler tarafından çok beğenildi. Pazarcılık yapan Abdullah Kırmızıkan'ın gösterisi Yetenek Sizsiniz Türkiye'de geceye damgasını vurdu. Abdullah Kırmızıkan sergilediği performansı ile seyircilerden %80 oy alarak yarı finale yükseldi.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Star TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında yine birbirinden ilginç yarışmacılar geceye renk kattı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin ilk turunda seslendirdiği şarkı ile herkesin beğenisini kazanan Abdullah Kırmızıkan 2. turda müthiş bir performans sergiledi ve seyirciden %80 oy aldı.

Geçimini pazarcılık yaparak kazanan Abdullah Kırmızıkan yarı finale yükselmeye hak kazandı.

Yetenek Sizsiniz'de Nefes Kesen Beatbox Düellosu (İZLE)

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de beklenen gün geldi çattı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin en iyi beatboxcıları Serkan ve Serdi sahnede tüm marifetlerini sergiledi. Geceye damgasını vuran nefes kesen beatbox düellosunun galibi Serkan Kılıç oldu.

Serkan salondaki seyircilerin yüzde 96'sından oy alarak yarı finale yükseldi.

Grup Kaşıks'ın Muhteşem Performansı Herkesi Çoşturdu
(İZLE)

Yetenek Sizsiniz Türkiye Grup Kaşıks yaptıkları şovla salonu çoşturmayı başardı.

Grup Kaşıks salondaki seyircilerin yüzde 96'sından oy alarak yarı finale yükseldi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
7 Ocak 2013 Pazartesi günü yayınlandı