Yetenek Sizsiniz Türkiye Sezon Finali - Şampiyon Atalay Demirci İkinci Baha Bayırlı İzle

Yetenek Sizsiniz Türkiye Sezon Finali - Şampiyon Atalay Demirci İkinci Baha Bayırlı İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2012-2013 sezonu birincisi Atalay Demirci oldu. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2012-2013 sezon ikincisi de minik Baha Bayırlı oldu. Atalay Demirci Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin şampiyonu olmayı başardı. Atalay Demirci Yetenek Sizsiniz Türkiye'de halk oylarıyla birinci oldu. Atalay Demirci Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yaptğı stand up gösterileriyle izleyenleri güldürmeyi başardı. İşte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin biricisi Atalay Demirci...
Sergen Yalçın Hülya Avşar Beşir Atalay Şampiyon Atalay Demirci 


ATALAY DEMİRCİ FİNAL STAND-UP GÖSTERİSİ 'İZLE'

Atalay Demirci, izleyicilerden en fazla oyu alarak Yetenek Sizsiniz Türkiye 4. sezonunun şampiyonu oldu. Ayalay Demirci finaldeki müthiş stand-up gösterisiyle izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.



Jüri üyeliğini aynı zamanda programın yapımcısı olan Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın yaptığı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin bu sezonki şampiyonu belli oldu. Finale yükselen 21 yarışmacı arasından Stand Up gösterisiyle Atalay Demirci ve bateri performansıyla minik Baha Bayırlı son ikiye kaldı. Yapılan SMS oylaması sonunda Atalay Demirci, şampiyonluğa ulaştı.

Buzlar Eridi
Sezon boyunca zaman zaman tatlı sert atışan Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı da buzları eritti. Hülya Avşar'ın uzun teşekkür konuşmasının ardından Acun Ilıcalı'yı öpmesi stüdyoda coşkuyla karşılandı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de müthiş final...
Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın ve Hülya Avşar 'ın juri üyeliğini yaptığı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' finalinde Son ikiye Atalay Demirci ve minik baterist Baha Bayırlı kaldı. Gecenin Sonundaysa sevinen taraf milyonları kırıp geçiren Atalay Demirci oldu. Yarışmanın birincisi büyük ödül olan 500 bin TL'nin de sahibi oldu.

Atalay Demirci Hakkında
Ankara Yenimahalle Ticaret Lisesi Mezunu. 30 Mayıs 1999 tarihin de ilk kez sahneye çıkan Demirci 30 Haziran 2008 tarihi itibariyle Dünya Radyo ve Ankara Sanat Evi bünyesinde Toplam 1689 kez sahneye çıktı ( 0 RH Pozitif Stand_up Show ve Ortaya Karışık Tiyatro Oyunuyla ) Türkiye’nin dört bir yanında Kars’tan İzmir’e, Muş’tan Aydın’a ülkeyi karış karış gezen Demirci Türkiye’de sadece Erzurum,Hakkari,Iğdır ve Ardahan da gösteri yapmamıştır İlçelerl...
devamı
13 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı