Yetenek Sizsiniz Türkiye Sagett'in Yarı Final Performansı

Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programına bu sezon Selçuk Üniversitesinden katılan öğrencilerin oluşturduğu tiyatro grubu Sagett, ilk 2 performansıyla herkesin beğenisini kazanmayı başarmış ve Jüri üyelerinden de tam puan almıştı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 


İlk performansıyla herkesi güldürmeyi başaran Saget Jüri'nin övgü dolu 3 evetini almış ve 2.turdaki performansıyla da seyirciden oldukça yüksek bir puanla yarı finale kalmıştı.

Yarı final gösterisine çıkan Sagett, oynadıkları skeçle yine herkesi güldürmeyi ve yüksek bir puan almayı başardı. Yarı Finalde %86 alan grup sagett, Jüri Üyelerinden de yine tam puan almayı başardı.

Bu puanla finali garantileyen Sagett, finalde yeni bir skeçle seyirci karşısına çıkacak. Sagett, başından beri final adayları arasında gösterilmişti. Son zamanlard ise finalde ilk 3'te olacağı yorumları yapılıyor.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
11 Şubat 2014 Salı günü yayınlandı