Yetenek Sizsiniz Türkiye - Pembe Panter Grubu Gülmekten Kırdı Geçirdi

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının geçen seneki finalistlerinden olan Pembe Panter Grubu sergilediği performansıyla geceye damgasını vurdu. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına İstanbul'dan katılan komedi dans üçlüsü olarakta bilinen Pembe Panter Grubu solunu kahkahalara boğdu. Yaptıkları tiplemelerle izleyenlere keyif dolu anlar yaşatan ekip Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin jürisinden üç evet almayı başardı.
Ben Bilmem Eşim Bilir Yetenek Sizsiniz Türkiye Pembe Panter 


Star TV ekranlarında yayınlan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının geçen seneki finalistlerinden olan Pembe Panter Grubu sergilediği performansıyla izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin jüri ekibini de kahkahalra boğan Pembe Panter Grubu üç evet almayı başardı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin büyük zaferi

18 Kasım Pazar akşamı ekranlarda Yetenek Sizsiniz Türkiye fırtınası esti...

Acun Ilıcalı imzalı yapım hem totalde hem de Ab grubunda günü birincilikle tamamladı.

İlker Ayrık'ın renkli sunumu ile Ben Bilmem Eşim Bilir programı ise Yetenek Sizsiniz'i takibini biraz geriden sürdürdü. Yetenek Sizsiniz Türkiye Başlıyor adlı özel bölüm ise her iki kateforide de 3. oldu.


Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
19 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı