Yetenek Sizsiniz Türkiye - Osman Şan İlizyon Gösterisi İle Herkesi Şaşırttı

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Osman Şan İlizyon Gösterisi İle Herkesi Şaşırttı... Yetenek Sizsiniz Türkiye 8 Aralık 2012 Cumartesi akşamı yeni bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yine bir çok yarışmacı geceye renk kattı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de illizyon gösterisi yapan Osman Şan üç evet almayı başardı.
Hülya Avşar Madonna Gangnam Style Yetenek Sizsiniz Türkiye Alp Kırşan 


Star Tv ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz programı yine ilginç anlara sahne oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Osman Şan ilüzyon gösterisi ile herkesi kendine hayran bıraktı. Osman Şan sergilediği performansıyla herkesin beğenisini topladı.

Osman Şan sergilediği performansı ile Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinden üç evet alarak 2. tura yükseldi.

Hülya Avşar Madonna'ya Meydan Okudu
(İZLE)


Hülya Avşar dün gece Yetenek Sizsiniz Türkiye programında 'Gangnam Style' dansını Madonna'dan daha iyi yaptığını söyledi...

Hülya Avşar ve Alp Kırşan 1 ay önce yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye programında sürpriz bir şekilde sahneye yarışmacı olarak çıkarak dünyanın kasıp kavuran 'Gangnam Style' dansını yapmışlardı.

PSY ile birlikte 'Gangnam Style' dansı yapan Madonna'yı diline dolayan Hülya Avşar bu dansı en iyi kendisinin yaptığı iddia etti.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin güzel ve sivri dilli sunucusu Hülya Avşar ' Madonna gangnam style dansını yaşlı nineler gibi yapıyor buraya çıksa benden hayır'ı alır ' dedi.


Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
9 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı