Yetenek Sizsiniz Türkiye - Kemal Zeydan Stand-Up Gösterisi

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Hakkarili Kemal Zeydan'dan Stand-Up Gösterisi İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye'da bir çok yarışmacı geceye renk kattıı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Stand-Up Gösterisi yapan Kemal Zeydan yaptığı Stand-Up göstersi salonu kahkahalara boğdu. Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Tur'da yarışan Kemal Zeydan stant up gösterisinde seyircilerden %78 oy alarak yarı finale yükseldi. İşte Hakkarli Kemal Zeydan'dan Stand-Up gösterisi...
Sergen Yalçın Barcelona Hülya Avşar Facebook Twitter 


Star TV ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde stand-up gösterisi yapan Kemal Zeydan izleyiciyi kırdı geçirdi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin ikinci turunda sergilediği performansla seyircilerden %78 oranında oy alarak bir üst tura yükseldi.



-Acun Ilıcalı'ya Bayrak Tepkisi-

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın juri üyeliği yaptığı programda yarışmacının formasının üzerinde yer alan Türk Bayrağı'na siyah bant çekildi.

Yeşilmişik grubu sahnede gösterisini sunarken yarışmacılardan biri üzerindeki Barcelona formasını yırtarak, Sergen Yalçın'ın geçmişte giydiği 10 numaralı Beşiktaş forması ile kameralar karşısında kaldı. Yarışmacının formasının üzerindeki Türk Bayrağı 'na siyah bant çekilmesi ise büyük eleştirilere neden oldu.

Sosyal medya kullanıcıları programında yaşanan bu olaya tepki gösterirken sansürlenen görüntü Twitter ve Facebook'ta çok paylaşılanlardan oldu.

Acun Ilıcalı ise bugün twitter'dan eleştirilere cevap verdi. Ilıcalı, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarışmacıların üzerlerinde ya da ellerinde bayrağımızı kullanarak oylama sırasında seyirciler üzerinde avantaj sağlamasına izin verilmemektedir. Ekip arkadaşlarımız gereğinden fazla hassasiyet göstererek takım formasındaki ay yıldızı bu çerçevede değerlendirmiştir ' dedi.

18 Şubat 2013 Pazartesi günü yayınlandı