Yetenek Sizsiniz Türkiye - Enis Talas İllüzyon Gösterisi İle Herkesi Büyüledi

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Enis Talas İllüzyon Gösterisi İle Herkesi Büyüledi... Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye İstanbul'dan katılan Enis Talas iliüzyon gösterisi ile herkesi şaşkına çevirdi. Enis Talas Yetenek Sizsiniz Türkiye'de sergilediği performansı ile izleyenleri büyüledi. İşte Yetenek Sizsiniz Türkiye'de geceye damgasını vuran Enis Talas'ın olağan üstü performansı...
Gangnam Style Yetenek Sizsiniz Türkiye 


'Yetenek Sizsiniz Türkiye ' birbirinden renkli yarışmacılarıyla geceye renk kattı. Yarışmacılar arasında o kadar başarılı bir isim vardı ki geceye damgasını vurdu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Enis Talas illüzyon gösterisi ile herkesi kendine hayran bıraktı. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Enis Talas sergilediği performansıyla herkesin beğenisini topladı.

Enis Talas sergilediği performansı ile Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinden üç evet alarak 2. tura yükseldi.

Minik Okan'dan 'Gangnam Style' Dansı (İZLE)

'Yetenek Sizsiniz Türkiye ' birbirinden renkli yarışmacılarıyla geceye renk kattı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de 'Gangnam Style' rüzgarı esti. 7 yaşındaki Okan Şenyuva yaptığı Gangnam Style dansı ile herkesi kendine hayran bıraktı. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Okan Şenyuva sergilediği performansıyla herkesin beğenisini topladı.

Okan Şenyuva sergilediği performansı ile Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinden üç evet alarak 2. turun yolunu tuttu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
2 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı