Yetenek Sizsiniz Türkiye Emrah Bari Stand-Up Gösterisi İle Kırdı Geçirdi

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Emrah Bari Stand-Up gösterisi ile izleyicileri ve jüri üyelerinin beğenisi topladı. Türkiye'nin severek izlenilen yarışması Yetenek Sizsiniz Türkiye programının 22 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlanan bölümüne katılan Emrah Bari yaptığı Stand-Up gözterisi ile herkesi kırdı geçirdi.
Hülya Avşar Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Star TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayı sunduğu'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında yine birbirinden ilginç yarışmacılar geceye renk kattı.

Emrah Bari harika stand up performansıyla Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinden 3 evet alarak ikinci tura yükseldi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Dünya Çapında Bir Gösteri
(İZLE)

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin bu haftaki özel konuğu geçmiş sezonlara damgasını vuran 'Kaya Adamlar' oldular.

Türkiye'nin severek izlenilen yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye konuk olarak katılan'Kaya Adamlar''Güç Gösterisi' ile herkesi büyüledi.

Geçen yılların finalistleri arasında yer alan'Kaya Adamlar' sergiledikleri performansı jüri ve seyirciler tarafından çok beğenildi.'Kaya Adamlar' Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının jüri üyesi Hülya Avşar'dan alkış aldı.


Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
23 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı