Yetenek Sizsiniz Türkiye - Doğu Demirkol Seyirci Tarafından Yuhalandı

Yetenek Sizsiniz Türkiye Son Bölüm Doğu Demirkol Seyirci Tarafından Yuhalandı.. Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılan Bilgisayar Mühendisliği mezunu Doğu Demirkol salondaki seyirciler tarafından yuhalandı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de stand up gösterisi yapmaya çalışan Doğu Demirkol 3 hayır alarak yarışmaya veda etti.
Güldür Güldür Show Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Doğu Demirkol - Güldür Güldür Show Stand Up Performansı Yetenek Sizsiniz Türkiye ' nin dün akşamı yayınlanan bölümüne katılan Doğu Demirkol adındaki yarışmacı yaptığı stand up gösterisi ile seyircinin tepkisini çekti.

Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olduğunu iddia eden yarışmacı yaptığı ilginç hareketlerle herkesin dikkatini çekmeye çalıştı. Önce Acun Ilıcalı'nın sonra Hülya Avşar ' ın butona basması ile salon ateşlendi. Yarışmacıyı daha fazla dinlemek istemeyen salondaki seyirciler Doğu Demirkol ' u yuhalamaya başladı. Bunun sonrasında Sergen de fazla dayanamayarak butona bastı.

Bunun üzerine yerdeki su şişesine tekme atan Doğu Demirkol sahnede soğuk bir hava estirdi.

Doğu Demirkol stand up performansıyla jüriden 3 hayır alarak yarışmaya veda etti.
Güldür Güldür Show Hakkında
Ekranların sevilen eğlence programı “Güldür Güldür Show” birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle Show TV ekranlarında... Günlük hayatın sıradan konularına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Güldür Güldür, aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuya yine kendi mizah anlayışları ile yeni yaklaşımlar ve çözümler getirecek. Güldür Güldür Show ekibi: Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Özge Borak, Çağlar Çor...
devamı
Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
16 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı