Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Yürekleri Ağızlara Getiren Gösteri (İhsan Şakir Uyar)

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Yürekleri Ağızlara Getiren Gösteri (İhsan Şakir Uyar) İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bir çok yarışmacı geceye renk kattı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin dün akşamki bölümünde sahneye çıkan İhsan Şakir Uyar gösterisiyle yürekleri ağızlara getirdi. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yarı final performansını sergileyen İhsan Şakir Uyar herkesi şaşkına çevirdi. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de geceye damgasını vuran İhsan Şakir Uyar seyirciden %32 oranında oy alarak yarışmadan elendi.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Alp Kırşan 


Yetenek Sizsiniz Türkiye'da bir çok yarışmacı yarı finale yükselebilmek için bütün hünerlerini sergiledi.

Star tv'de yayınlanan ' Yetenek Sizsiniz Türkiye ' yarışmasının yarı finalinde korku dolu anlar yaşandı. İhsan Şakir Uyar'ın sergilediği performans yürekleri ağza getirdi. Uyar'ın gösteri yaptığı an salonda derin bir sesizlik hakimdi ta ki Alp Kırşan elinde balyozla içeri girene kadar.

Alp yarışmacının yanına yaklaşınca salondan ' Alp yapma ' diye çığlıklar yükseldi ancak Alp elindeki balyozla yarışmacının kafasına vurunca olanlar oldu stüdyo çığlık çığlığa kaldı, Acun dahil herkes dondu kaldı. Jüri üyeleri birbirine baktı. Yarışmacı aldığı darbeden sonra ayağa kalktı ama kısa bir süre sonra bayılma numarası yapıp kendini yere attı.

Işıkların da sönmesi herkesi iyice korkuttu. Aslında tüm bu olanlar şovun bir parçasıydı ışıklar tekrar yandı ve yarışmacı başka bir şovla performansına devam etti. Yarışmacı sergilediği performansla seyircilerden %32 oranında oy aldı.



Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
3 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı