Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Süleyman Bölek Acun'u Gülme Krizine Soktu

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Süleyman Bölek Acun'u Gülme Krizine Soktu İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye 16 Aralık 2012 Pazar akşamı yeni bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de ilginç yetenekler geceye renk kattı. İngilizce öğretmeni Süleyman Bölek sergilediği performansı ile herkesin beğenisini topladı. Süleyman Bölek Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinden 3 evet alarak bir üst tura yükseldi.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Alp Kırşan İngilizce 


Yetenek Sizsiniz Türkiye'de sıradışı bir performans izleyenleri büyüledi. Mesleği İngilizce Öğretmenliği olan ama dans eğitmenliği yapan Süleyman Bölek, Yetenek Sizsiniz tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve 2 dakika içinde seyirciler arasından seçilen 4 kişiye dans etmeyi öğretti. Öğretti diyoruz ama tabii ki bu hiç de kolay olmadı. Erkek seyircilerin dans etmeyi öğrenirken sergiledikleri hareketler, başta Acun ve jüri üyeleri olmak üzere, salondakileri gülme krizine soktu.

Erkan Tanrıverdi ve Alp Kırşan'dan Kepçe Show (İZLE)

Star TV ekranlarında yayınlanan birbirinden ilginç yarışmacılara ve gösterilere sahne olan Yetenek Sizsiniz Türkiye'de dün akşam oldukça dikkat çekici bir gösteri sergilendi.

Yetenek sizsiniz Türkiye yarışmasında muhteşem bir gösteriye imza atan Erkan Tanrıverdi yaptığı kepçe gösterisi ile salonu etkilemeyi de başardı.

Yarışmacı Erkan Tanrıverdi daha önce de televizyon ekranlarına çıkarak daha büyük bir iş makinası kullanmıştı. Yetenek sizsiniz Türkiye'de ise bu sefer Alp'e görev düştü Alp'in ağzından kepçe ile zeytini almaya çalışan yarışmacı bunu da başardı ve üç evet' i alarak bir sonraki tur için hak kazandı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
17 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı