Yetenek Sizsiniz Türkiye - BSG Grubu Salonu Kahkahalara Boğdu

Yetenek Sizsiniz Türkiye - BSG Grubu Salonu Kahkahalara Boğdu İzle... Yetenek Sizsiniz Türkiye'de 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' taklidi yapan grup izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin en eğlenceli gruplarından olan BSG performansıyla beğeni topladı. İşte BSG Grubu'nun Yetenek Sizsiniz Türkiye'deki 2. tur performansı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Star Tv ekranlarında yayınlanan “Yetenek Sizsiniz Türkiye” de yarışmacılar finale yükselmek için tüm hünerlerini sergiledi. Grup BSG, Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin canlandırmasını yaparak hem salonu hem de jüri üyelerini kahkahalara boğdu.

Grup BSG Yetenek Sizsiniz Türkiye'deki 2. tur performansı ile seyirciyi etkileyerek %87 oy alarak bir üst tura yükseldi.

Le Dans Grubu 2.tur Performansı
(İZLE)


Yaşları 10 ile 11 arasında değişen kızlardan oluşan Le Dans grubu Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.Tur ' unda hem salondaki seyircilere hem de ekranları başındaki izleyicilere oldukça keyifli dakikalar yaşatırken hem jüriyi hem de izleyenlerin beğenisini kazandılar.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
18 Ocak 2013 Cuma günü yayınlandı