Yetenek Sizsiniz Türkiye Atalay Demirci Burcu Esmersoy'u Gülme Krizine Soktu!

Yetenek Sizsiniz Türkiye Atalay Demirci Burcu Esmersoy'u Gülme Krizine Soktu! İzle... Burcu Esmersoy, her hafta sonu çok özel konukların ağırlandığı programda sanattan spora, sinemadan tiyatroya, magazinden siyasete, edebiyattan bilime, birçok alanda “Nedir Ne Değildir” sorusuna yanıt arıyor. Başarılı sunucu Burcu Esmersoy'un bugünkü konuğu Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin şampiyonu Atalay Demirci oldu.Atalay Demirci'nin esğirileri başarılı sunucu Burcu Esmersoy'u gülme krıizlerine soktu.
Sergen Yalçın Hülya Avşar Beşir Atalay Burcu Esmersoy Atalay Demirci 


Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin Finalinde Yaşananlar

Jüri üyeliğini aynı zamanda programın yapımcısı olan Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın yaptığı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin bu sezonki şampiyonu belli oldu. Finale yükselen 21 yarışmacı arasından Stand Up gösterisiyle Atalay Demirci ve bateri performansıyla minik Baha Bayırlı son ikiye kaldı. Yapılan SMS oylaması sonunda Atalay Demirci, şampiyonluğa ulaştı.

Buzlar Eridi
Sezon boyunca zaman zaman tatlı sert atışan Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı da buzları eritti. Hülya Avşar'ın uzun teşekkür konuşmasının ardından Acun Ilıcalı'yı öpmesi stüdyoda coşkuyla karşılandı.

Müthiş Final...
Acun Ilıcalı, Sergen Yalçın ve Hülya Avşar 'ın juri üyeliğini yaptığı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' finalinde Son ikiye Atalay Demirci ve minik baterist Baha Bayırlı kaldı. Gecenin sonundaysa sevinen taraf milyonları kırıp geçiren Atalay Demirci oldu. Yarışmanın birincisi büyük ödül olan 500 bin TL'nin de sahibi oldu.



Atalay Demirci Hakkında
Ankara Yenimahalle Ticaret Lisesi Mezunu. 30 Mayıs 1999 tarihin de ilk kez sahneye çıkan Demirci 30 Haziran 2008 tarihi itibariyle Dünya Radyo ve Ankara Sanat Evi bünyesinde Toplam 1689 kez sahneye çıktı ( 0 RH Pozitif Stand_up Show ve Ortaya Karışık Tiyatro Oyunuyla ) Türkiye’nin dört bir yanında Kars’tan İzmir’e, Muş’tan Aydın’a ülkeyi karış karış gezen Demirci Türkiye’de sadece Erzurum,Hakkari,Iğdır ve Ardahan da gösteri yapmamıştır İlçelerl...
devamı
17 Mart 2013 Pazar günü yayınlandı