Yetenek Sizsiniz Türkiye : Aref Deli Gömleği ile Kapandan Kurtulma Şovu (09.12.2012)Haberi 

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının efsane isimlerinden Aref Ghafouri gösterisiyle adeta büyüledi ve büyük bir alkış almayı tekrar başardı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Aref Ghafouri 

Yetenek Sizsiniz programının gelmiş geçmiş en iyi illüzyonist yarışmacısı olarak kabul görülen Aref programa konuk olarak geldi ve enfes bir performans sergiledi.
GECEYE DAMGASINI VURDU
Aref seyircilere iki gösteri birden yaparak geceye damga vurdu. Birincisi, sahneye bir izleyiciyi alarak bir kağıda yazı yazmasını istedi daha sonra bu kartları karıştırarak elinin arasında tutmasını ve kendisinin de bıçak fırlatarak o kağıdı vuracağını iddia etti ve bunu gerçekleştirdi.
O GÖMLEKTEN KURTULDU
Aref'in hazırladığı ikinci gösteri için sahneye bir düzenek kuruldu.önce seyircilere dev ekranda köpekbalıklarıyla ilgili bir video izletti. izleyiciler nedenini gösterinin sonunda anladı. Stüdyoya kurulan düzenek köpekbalığı ağzı şeklindeydi. Aref, deli gömleği giydi ve bir seyirciyi sahneye alarak sağlamlığını kontrol etmesini istedi. Sonra kalın bir halat ile ayaklarından bağlanarak bağ aşağı bir şekilde düzenekte asılı kaldı.Amaç deli gömleğiden kurtulmaktı ve Aref'in bu gösterisi oldukça dikkat çekiciydi.
SEYİRCİLER VE JÜRİ ŞAŞKINA DÖNDÜ
Aref ' in gösterisi jüri üyelerini şaşkına çevirirken, seyircilerde Aref ' in şovundan adeta büyülendi.
BEYAZ GAZETE



Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
10 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı