Yetenek Sizsiniz Türkiye 2. Tur...Kıvanç Ve Burakın İlüzyon Gösterisi

İkili yarışmaya Şakir isimli ördekle başladılar... İzleyicilerden bir gönüllü sahneye çağırıldı. Sahneye çıkan yarışmacıya bir ahşap kova veren Kıvanç-Burak ikilisi siyah kutuya koydukları ördeği bu kovadan çıkararak izleyicileri hayretler içinde bıraktılar.
Sergen Yalçın Hülya Avşar 


BUNU NASIL YAPIYOR SUNUZ?..

Kıvanç-Burak ikilisi kendinilerine en çok ilizyon gösterilerini nasıl yaptıklarının sorulduğunu söylediler.

Sahte ördekle gösteriye devam eden ikili bu kezde izleycileri kahkahaya boğdular. Sahte ördekle yapılan ikinci gösterinin amacı ise ilizyon gösterileri ile alay etmekti.

BUNU BİZLERDE YAPABİLİR MİYİZ?..

İkili ilizyon gösterileri sonrası en çok sorulan 2. sorunun 'bunu bizlerde yapabilir miyiz' oldunu söylediler. Seyirciler arasından çağırıdıkları bir bayanla birlikte yapılan gösteride kitaptan okunarak nasıl ilizyon yapıldığı eğelencli ve komik bir dille ele alındı.

Acun'dan bir harf söylemesini isteyen ikili 'B' yanıtını aldılar.

Hülya Avşar'a ise dörk ayaklı bir hayvan söylemesini istediler. Hülya Avşar ise kanguru yanıtını verdi.

Sergen Yalçına'dan da bir meyve söylemesi istendi. Sergen Yalçın ise 'nar' yanıtını verdi.

Tekrar sahneye çağrılan bayan izleyici ise kendisinden istenilen kapalı, bantlanmış kutuyu açtı. Kutunun içerisinden ise bir balık çıktı. Yarışmacı Sergen Yalçından Acun Acun'u aramasını istedi. Sergen Yalcın'ın Acun'u aramasıyla birlikte ise telefon balığın içerisinde çaldı. Balığın içerisinden çıkarılan Acun'un telefonu kendisinine iade edildi.

Sergen Yalçın, Kıvanç ve Burak'a finalde görmek istediğini söyledi.
27 Ocak 2013 Pazar günü yayınlandı