Yetenek Sizsiniz Moonstarın Final Performansı

Moonstar final performansı ile 24 Şubat Yetenek Sizsiniz Türkiye büyük finalinde boy gösterdi. Bayram ve arkadaşları Moonstar dans ekibi yine nefes kesici dans gösterisi sundular. İlk önce Bayram ile başlayan ilk tur heyecanında Moonstar grubu her turda dahada çoğaldı ve bugün gerçekleştirdikleri final performansında yaklaşık 150 kişilik ekip ile muhteşem koreografi sergilediler. Harika koreografilerinde kadın ve erkeklerin çatışmasını konu alan Moonstar final performansı ile jüri üyelerinin ve salondaki izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye 


Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması büyük final ile bugün izleyici karşısına çıktı. Birbirinden başarılı yeteneklerin sergilendiği ve birbirleri ile Türkiye'nin en büyük yeteneği olmak için yarıştığı program Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Moonstar final performansı ile izleyicilerden büyük alkış aldı. Yarı final dans performanslarında %94 olumlu oy alarak haftayı birinci olarak kapatıp, finale adlarını yazdırmışlardı.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
25 Şubat 2014 Salı günü yayınlandı