Yetenek Sizsiniz'in şampiyon performansı

TV 8'de bir yarışma programı daha final yaptı. Yetenek Sizsiniz yarışmasında dün akşam final heyecanı yaşandı. Büyük beğeniyle izlenen programda iki performans SMS oylarıyla finale kaldı. Yarışmanın ikinci SMS oylamasında ise finalin galibi Yunus Karaca oldu. Karaca'nın performans sonrası, yarışmayla ilgili sorulara verdiği cevaplar ise geceye damga vurdu.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Tv 8 


Yetenek Sizsiniz'in 2015 finali dün yine izlenme rekorları kırdı. Program boyunca büyük heyecanın yaşandığı programda, finalistler sahnede hünerlerini sergilerken, yine birbirinden renkli dakikalar yaşandı. Grup Kaşıks, finalde daha önceki yarışmalara benzer bir performansla yer aldı. Jüri üyelerinden Eser, Kaşıks'ın sevdiği gruplar arasında yer aldığını; ancak istediği enerjiyi finalde bir türlü alamadığını söyledi. Gösteri sonunda kırılan gitarın kendileri için bir anlam taşımadığını söyleyen Eser, gösterinin bir hikayesinin olmadığını ifade etti.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Hakkında
Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012'de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin de Star TV'ye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın kendisine ait olan kanalı Tv8'de yayın hayatına devam etmektedir....
devamı
15 Temmuz 2015 Çarşamba günü yayınlandı