Yetenek Sizsiniz Finitolar Grubunun Final Performansı

Star TV'nin reyting rekorları kıran yetenek yarışması Yetenek Sizsiniz'de bu yıl tiyatro komedi dalında yarışan Finitolar Tiyatro grubu izleyicilerden büyük alkış aldı. Altı kişilik üniversite öğrencilerinden oluşan ekip önceki yarı final gösterisinde de yaptığı öğrenci evi gösterisinin ikincisini oynadı.
Hülya Avşar Eser Yenenler Acun Ilıcalı 


Finitolar salondan büyük alkış alırken art arda aldığı reaksiyonla kendilerine birinci turda hayır diyen jüri üyesi Eser Yenenler'i de memnun etti. Eser Yenenler Finitolar'ın final şovu için 'Beni mahcup ettiğiniz için teşekkür ederim ' dedi.

Finitolar programın yapımcısı Acun Ilıcalı'nın da takdirini toplarken, hakkında 'kendine kupa verdirmek için turnuva düzenleyen tenisçi' dedikleri Hülya Avşar'dan da bol kahkahalı karşılık buldu.
Eser Yenenler Hakkında
Eser Yenenler, ekranların son komik adamı; 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yazarı ve en yetenekli oyuncularından biri. Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiş. Eser Yenenler, her sene "Çakırke...
devamı
Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
25 Şubat 2014 Salı günü yayınlandı