Yalçın Küçük PKK'ya terör örgütü diyemedi

Ulusal Kanal'da Caviz Kabuğu'nda hararetli tartışmalar yaşanıyor. Hulki Cevizoğlu'nun konukları Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile yazar Yalçın Küçük...
Türk Polisi Hulki Cevizoğlu Yalçın Küçük Ulusal Kanal Doğu Perinçek 


Küçük, Perinçek'i AKP'li olmakla, AKP'ye yanaşmakla suçladı, bu iddiayı reddeden Perinçek ise terörle mücadelede AKP'yi değil TSK'yı ve Türk Polisi'ni desteklediğini söyledi. Asıl tartışma Perinçek'in Yalçın Küçük'ü 'Hendek cephesinden' konuşmakla suçladığı anda yaşandı. Gazeteci Hulki Cevizoğlu Yalçın Küçük'e 'PKK bir terör örgütü mü sizce?' diye sordu. Küçük önce bu soruyu yanıtlamayacağını söyledi. Cevizoğlu ise sorusunun peşini bırakmadı. Sonuçta Küçük, PKK silahlı bir örgüttür dedi. Cevizoğlu 'yani terör örgitü değil mi?' diye ısrarla sorunca Küçük 'bu soruya yanıt vermeyeceğim' dedi.

Perinçek ise ABD ve İsrail'in desteklediği PKK'nın hendeklere gömüldüğünü ve bunun büyük başarı olduğunu belirtti. Küçük ise 57 gün süren ablukayı eleştirdi ve TSK'yı kaymakamların emrine girmekle eleştirdi.

Reklam arasının ardından Yalçın Küçük ''PKK'ya terör örgütü de denilebilir'' dedi. Bu çelişkili açıklamalar nedeniyle Küçük'ün PKK konusunda ne düşündüğünü net olarak anlaşılamadı.

13 Mart 2016 Pazar günü yayınlandı