Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'e büyük şok!

Ebru Güneş'in eşi işadamı Rıza Sarraf ABD'nin Florida eyaletinde tutuklandı. Eşi Rıza Sarraf gözaltına alındığı sırada yanında olan Ebru Gündeş, bugün İstanbul'a döndü.
Ebru Gündeş Reza Zarrab Rıza Sarraf 


İran asıllı işadamı Rıza Sarraf, ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımları delmek için komplo düzenlediği suçlamasıyla Miami Havalimanında gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Rıza Sarraf tutuklandıktan sonra Miami'de bir otelde çocuğuyla beraber kalan Ebru Gündeş, bugün İstanbul'a döndü.

ABD'de tutuklanan işadamı Reza Zarrab'ın yakalandığı sırada yanında bulunan eşi Ebru Gündeş, kızı Alara ile birlikte Türkiye'ye döndü. Gündeş ve kızı, THY uçağıyla saat 15.20'de Miami'den İstanbul'a geldi. Ünlü şarkıcı, kızı ile birlikte Atatürk Havalimanı'nın Genel Havacılık Terminali'nden çıkartıldı.



Ebru Gündeş Hakkında
1989 yılında Ebru'nun güzel sesini keşfeden bir aile dostu onu ve annesi Müjgan Kumartaşlıoğlu'nu Raks Neşe müzik'in ortağı Neşe Demirkat'la tanıştırdı. Dinlediği ilk anda Ebru'nun sesinden büyülenen Neşe Demirkat, bu muhteşem sesi Türk halkının beğenisine sunmak istediğini söyleyerek Ebru'yu ünlü prodüktör Koral Sarıtaş ve Selçuk Tekay'ın profesyonel ellerine teslim etti. 1991 yılında Koral Sarıtaş'ın yönlendirmesiyle ilk sahne deneyimini Emel ...
devamı
23 Mart 2016 Çarşamba günü yayınlandı